3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Načini dostave

Do 13. ure naročeni izdelki bodo odposlani isti dan (določila glede dostave veljajo, če je blago na zalogi) in bodo dostavljeni naslednji delovni dan. Za potrditev naročila se šteje potrditveno sporočilo v e-poštni predal, ki ga kupec navede ob registraciji.

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu.

Priporočilo izbire ponudnika dostave:

Za kupce, ki živijo v urbanem okolju ali imajo možnost prevzema blaga do 15h priporočamo izbiro dostave preko GLS-ja, ki je cenejši. V primeru, da vas ne dobijo na naslovu, ki ste ga navedli, vam pustijo obvestilo s telefonsko številko kurirja, katerega pokličete in se dogovorite za termin ponovne vročitve vašega paketa ali pa, da vam kurir paket pusti v enem od njihovih depojev. (vsi njihovi centri, OMW-jevi bencinski servisi in 3dva tafike).

http://www.gls-slovenia.com/

Za kupce, ki nimajo možnosti prevzema pošiljke do 15h in niso v bližini depojev GLS-ja (vsi njihovi centri, OMW-jevi bencinski servisi in 3dva tafike) pa priporočamo izbiro dostave preko Pošte Slovenije. Prav tako kot GLS tudi Pošta Slovenije vrši dostavo na želeni naslov do 15h. Če vas ne dobijo na izbranem naslovu vam pustijo obvestilo, da vas paket čaka na najbližji pošti.

http://www.posta.si/

Dostava je možna le na območju Slovenije.

Za vse, ki vam je enostavneje, hitreje, mimogrede ali čisto pri roki, da se oglasite pri nas, smo omogočili tudi osebni prevzem. Svoje izdelke izberete in jih dodate v košarico. V košarici nato označite Osebni prevzem, v koraku Dostava izberete način plačila s kreditno kartico ter potrdite naročilo. Vaše naročilo oddamo v obdelavo takoj, ko prejmemo plačilo. Pozor: V primeru osebnega prevzema je nujno potrebno predplačilo, saj ne poslujemo z gotovino!

Vsekakor se bomo potrudili, da bomo čim hitreje pripravili vsa naročila. Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, prejmete obvestilo na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročanju.

Po prejetem obvestilu lahko svoj paket prevzamete na naslovu: BITRADE d.o.o., Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, od ponedeljka do petka od 7.00 – 15.00.

Cene dostave

Cena dostave je odvisna od ponudnika dostave in od načina plačila. Vse je jasno navedeno, ko se premaknete na košaro in morate določiti dostavo in način plačila pred potrditvijo nakupa.

V kolikor ste oddali naročilo v vrednosti večji od 20€ je dostava brezplačna ne glede na način plačila (paket pošljemo preko GLS).