3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Depilacija pozimi? Obvezno!

Ali ste vedele, da dlake pod pazduho rastejo še enkrat hitreje kot na nogah?

Večina žensk redno odstranjuje nadležne dlake na telesu v poletnem času, saj je v tem času odkrito več kože. Pozimi pa katera to opravilo kar »prešprica«. Vendar pa je lepo, če ženska neguje in skrbi za svoje telo vse dni v letu. Dlake na ženskih nogah in pod pazduho so namreč nezaželene in neprivlačne. Depilacija naj tako (p)ostane reden obred vsake ženske.

Na voljo imamo več tehnik oziroma načinov odstranjevanja dlak. Najbolj klasično je odstranjevanje dlak z britvico. Najbolje je, če se odstranjevanja z britvico lotite pod prho. Priporočljivo je, da je koža vsaj nekaj časa mokra, zmehčana, za lažje odstranjevanje dlak. Pri tem uporabite peno za britje, ki ima negovalne, blažilne in vlažilne učinkovine. Po britju obvezno nanesite balzam po britju ali olje. Želite izvedeti kako podaljšati rok trajanja britvic? Enostavno! Z Razorpit ostrilcem britvic boste občutno podaljšali ostrost britvic.

Odstranjevanja dlačic se lahko lotite tudi depilacijskimi trakovi. Tu priporočamo Strep Crystal depilacijskih trakov. Teh ni potrebno segrevati, s čimer se ognete packanju pri postopku. Trakovi so enostavni za uporabo, čudovito gladko kožo pa boste imele tudi do 4 tedne. Trak enostavno nanesete tja, kjer želite odstraniti dlake.

V kolikor vam bolj ustrezajo kreme, vam Strep nudi enostaven, hiter in neboleč način o
dstranjevanja dlak s Strep kremo ali Kremo v spreju. Po nanosu počakate določeno število minut po navodilih, nato pa se lotite odstranjevanja z lopatico. Oba izdelka vsebujeta olje kamelije in E vitamin, ki kožo pomirita in navlažita.

Si želite profesionalno odstranjevanje dlačic kot v lepotnem salonu? Potem je set za depilacijo Strep kot nalašč za vas. Vsebuje električni grelec voska – refil kaseta z voskom – 15 depilacijskih trakov – 2 čistilna robčka – priključna vrvica za priključek na 220v- navodila za uporabo.

Posebna formula z naravnim voskom in titanijevim dioksidom učinkovito in nežno odstranjuje dlake, kožo pa obenem neguje. Tako bo vaša koža takoj po depilaciji voljna in mehka, brez neprijetnih rdečic ali izpuščajev.

Oglejte si še ostale izdelke za odstranjevanje dlak. Da boste brezskrbne skozi vse leto!

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake