3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Zadimljene oči z Bell Hypoallergenic

Videz zadimljenih oči je trend, ki paše na vsako žensko. Je tehnika ličenja, ki morda izgleda zahtevna, vendar ni. Tokrat vam bom izdala nekaj hitrih potez za enostaven videz zadimljenih oči, ki sem se jih naučila tudi sama in jih s pridom uporabljam za dosego tega trenda.

Korak 1. Najprej na veko nanesite kremno podlago. Z njo boste ustvarile gladko podlago za nanos ličil, prav tako pa bodo ličila obstojnejša. Izberite Bell Hypoallergenic Kremno podlago za senčilo za veke.

Korak 2. Potrebujete 3 odtenke senčil, po možnosti iste barve, le prelivajoče. Izberite izdelek med Bell Hypoallergenic senčilo za veke TRIPLE. V tem izdelku so že trije različni odtenki  in je dejansko popolno ličilo za videz zadimljenih oči. S čopičem za senčilo si nato na veko nanesite najtemnejši odtenek.


Korak 3. Ko ste veko v celoti obarvale, pod obrvi sedaj nanesite svetlejši odtenek.

Korak 4. S srednjim odtenkom iz omenjenega ličila TRIPLE  zabrišite linijo med temnim delom na veki in svetlim pod obrvmi.

Korak 5. Za zaključek predlagam še uporabo Bell Hypoallergenic maskare za Podaljšanje&Volumen, da maksimalno odprete in poudarite pogled.

 

 

Bell defines beauty! 

Novosti, ki jih obožujem

Pastelno-sladoledni nohtki

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Kaj si želim za dan žena

Naredi si svoj Valentinov look