3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Šminke in glosi

Šminka je skozi zgodovino postala ena stalnih spremljevalk žensk. Skoraj vsaka svojo najljubšo nosi v torbici, doma pa se najde vsaj še nekaj odtenkov.

Rdečo šminko je uporabljala že Kleopatra. V 16. stoletju pa je le ta postala zelo priljubljena med ženskami višjega sloja. Na dvoru kraljice Elizabete I so se dame že kar redno ličile z njo. Šminke so hranili v posebnih posodicah, osnova za izdelavo pa je bil čebelji vosek. Zaradi priljubljenosti in lepšega ter privlačnejšega videza ženske se je šminka razširila tudi na revnejši del prebivalstva.

Ker so ženske po šminkah veliko povpraševale, so  jih kmalu začeli proizvajati serijsko. V času filmskega razcveta pa je razcvet doživela tudi sama. Danes je obvezni del kozmetične opreme vsake ženske, ki uporablja ličila.

Da šminka naredi ustnice lepše, zapeljivejše in tudi privlačnejše za nasprotni spol, vemo vse dame. Glede barv, nians, tekstur imamo dandanes zares ogromno izbiro. Sama uporabljam šminke Bell Hypoallergenic. So zelo dobro pigmentirane, dolgoobstojne in kar je meni zelo pomembno, dajejo občutek vlaženja. Posebej priljubljene so mi tudi Bell Royal Mat šminke in jih priporočam kot Must have izdelke. Imajo dodatek Aloe vere, ki zagotavlja dodatno vlaženje, mat videz pa ustnice naredi že skoraj božanske. Posebej pa me pri teh šminkah prepriča zares dolga obstojnost.

Zelo rada uporabljam tudi glose Bell Hypoallergenic. Če želite zares visok sijaj in moker videz ustnic, potem izberite Bell Hypoallergenic Lak za ustnice. Glosi ne lepijo ustnic in ne uhajajo čez rob. Na voljo je veliko barv za veliko želja. Privoščite si kaj lepega zase, drage dame. Privoščite si Bell šminko ali glos ali pa kar oboje za kombinacijo. Bell defines beauty!

 

Novosti, ki jih obožujem

Pastelno-sladoledni nohtki

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Kaj si želim za dan žena

Naredi si svoj Valentinov look