3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Jesenski lepotni trendi

Jesen s seboj prinaša paleto barv, od oranžne, zlate, bakrene, rdeče, rjave, škrlatne, črne pa vse do 50 odtenkov sive. Ne pozabimo pa tudi na odtenek slive.

V zadnjem času so trepalnice velikokrat tema pogovorov, mnenj in člankov. Že s samo dobro poudarjenimi trepalnicami za izhod skorajda ne potrebujete ničesar več. Za intenziven volumen in podaljšanje trepalnic izberite Bell Hypoallergenic maskaro za GOSTE TREPALNICE.

Priporočamo še Bell Hypoallergenic tekoče črtalo za oči, s katerim si tik nad trepalnicami začrtajte linijo, končajte pa jo z repkom. Po želji začrtajte debelejšo linijo za bolj dramatičen, mačji videz.

Da boste lepo poudarile še obrvi, izberite Bell Hypoallergenic vosek v stiku za OBLIKOVANJE OBRVI. Na voljo je v črni in rjavi barvi.

Trend zadimljenih oči se je že kar nekako ustalil in tudi to jesen je nepogrešljiv. Med izdelki za dosego takšnega videza boste našli Bell Hypoallergenic senčilo za veke TRIPLE. Skladno z jesenskimi barvami priporočamo barve št. 01, 08, 10 in 12. Popoln izdelek za popoln zadimljen videz.

Magično jesen in razkošno vzdušje si pričarajte z vinsko rdečo  Bell Hypoallergenic kremno šminko št. 09. V kolikor ste naklonjene k mat učinku šminke, vam priporočamo kar celotno paleto barv šminke Bell Royal Mat. Nikakor vas ne bo razočarala.

Ne pozabimo pa tudi na nohte. Z večno rdečo barvo laka ne morete nikoli  zgrešiti, pa naj bo to svetlejši odtenek ali pa bordo. Sivo barvo lahko odlično kombinirate s črno in sicer tako, da imate štiri nohte nalakirane s sivo barvo, enega pa s črno.

Izdamo vam še namig, kako doseči mat učinek laka za nohte. Nalakirajte si nohte npr. s črnim lakom. Takoj po nanosu držite roko nad vodno paro. Pri tem bodite seveda pazljivi, da se ne opečete. Že po nekaj sekundah boste dosegli popoln in trajen mat efekt. Bell defines beauty!

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake