3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Praktični nasveti za lepe nohte

Res je, da večina ljudi sogovornika najprej pogleda v oči, a pogled se jim kaj hitro zaustavi tudi na rokah. Nohti povedo veliko o nas, zato je pomembno, da so ti vedno brezhibno urejeni.

Poskrbimo za lepe in urejene nohte

Za lepo negovane nohte lahko poskrbimo kar sami doma.

Z odstranjevalcem laka za nohte odstranimo ves lak ali morebitne ostanke. Pri tem je bolje, da uporabimo tiste odstranjevalce, ki ne vsebujejo acetona, ti namreč nohte poškodujejo in izsušijo ter naredijo krhke.

Lak vedno odstranimo nežno s krožnimi gibi. Nohte nato popilimo. Nohte pilimo vedno samo v eno smer, da preprečimo njihovo cepljenje.

Na čiste in suhe nohte najprej nanesemo podlak, ki ščiti ter vlaži nohte. Nato nanesemo lak v želeni barvi, pri tem ga med dlanmi malo segrejemo, da je nanos lepši in lažji. Za večji sijaj in obstojnost lak nanesemo dvakrat, med nanosi pa počakamo, da se lak popolnoma posuši. Ob koncu nanesemo še nadlak, ki poskrbi za daljšo obstojnost manikure ter izrazitejši in trajnejši sijaj.

Da bodo naše roke vedno lepe in urejene, svetujemo redno uporabo izdelkov, narejenih na osnovi makadamije in karitejevega masla, ki ščitita kožo in jo ohranjata elastično. Za čvrste in zdrave nohte pa priporočamo izdelke s kompleksom aminokislin.

Bodite trendi

Letošnja pomlad narekuje nov trend - lakiranje le do polovice nohta. Za tiste, ki ste za bolj klasično urejene nohte, pa bodo to pomlad moderni predvsem mlečno beli in pudrasti odtenki lakov.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake