3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Zelo Zeliščno

Na italijanskem podeželju v razkošni vili s pomočjo tradicionalnih zeliščarskih izkušenj in najnaprednejših znanstvenih raziskav nastaja ugledna linija naravnih izdelkov. Zeliščni inštitut L'Angelica namenja najboljše iz narave zdravju in lepoti.

Na podeželju v okolici Bologne je bil leta 1981 v vili iz 19. stoletja, imenovani Vila Angelica, ustanovljen inštitut.

30 let raziskav

Gojenje zdravilnih ter aromatičnih rastlin na inštitutu je omogočilo njihovo temeljito in znanstveno poznavanje. Na botaničnem vrtu zeliščnega inštituta L'Angelica je za kozmetične, prehrambene in farmacevtske namene, s pomočjo bioloških metod, poskusno gojenih več kot 50 vrst rastlin.

Tako sta harmonija in naravno ravnovesje okolice postala filozofski temelj delovanja podjetja, ki se nenehno odražata v njegovih izdelkih v katerih se starodavno in kompleksno poznavanje zdravilnih rastlin srečujeta z inovacijo in znanstvenimi raziskavami. Prav zaradi takšnega ustvarjalnega duha, usmerjenega v raziskovanje svetovnega blagostanja, je zeliščni inštitut L'Angelica danes postal zaupanja vreden partner za vsa podjetja, ki uporabljajo naravne izvlečke, ter inovativen in zanesljiv zagovornik varnih ter učinkovitih izdelkov, ki so ustvarjeni in namenjeni osebni negi (šamponi, geli za prhanje, zobne paste itd.) in blagostanju – zdrava prehrana (čaji, sirupi, prehranska dopolnila itd.).

Izdelki so namenjeni za najboljšo nego telesa na naraven, neagresiven način in v harmoniji z ritmom vašega telesa.

Nega telesa

Zeliščarski inštitut L'Angelica je združil staro zeliščarsko tradicijo z najnaprednejšimi znanstvenimi raziskavami in ustvaril novo linijo Botanics za nego telesa z BIO izvlečki, ki so bili skrbno izbrani in pridelani na biološki način. Linija izdelkov Officinalis pa je obogatena z izvlečki mediteranskih zelišč. Nobena linija ne vsebuje parabenov, silikonov, parafinov ter GSO (gensko spremenjenih organizmov).

Zobne kreme

Zeliščarska tradicija in znanstvene inovacije inštituta L'Angelica so temelj zobnih krem s sestavinami 100% naravnega izvora in sinonim za naravno ter učinkovito skrb ustne votline.

Naravna kozmetika

Prva linija kozmetičnih izdelkov s 100% naravno osnovo iz aktivnih izvlečkov rastlin, vzojenih po pravilih ekološkega kmetovanja.

Čaji in prehranska dopolnila

Uravnotežena in razgibana prehrana je v kombinaciji s funkcijskimi čaji in prehranskimi dopolnili idealna rešitev za zdrav način življenja.

Izdelke L'Angelica lahko najdete tudi pri vseh največjih trgovcih oz. v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake