3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Trendi 2018

1. METALIK

Upamo, da se še niste naveličali bleščic, saj so največji trend v letošnjem letu! Metalik laki za nohte, glosi in t. i. »lip topperji«, ki so ponavadi bleščeči in ki jih nanesete čez običajno šminko na sredino ustnic. Zraven pa je obvezna uporaba črnega črtala za oči, ki uravnovesi bleščavost. In to v različnih dimenzijah in oblikah. Pravil ni! Črta na zgornji in spodnji veki, dramatičen mačji videz, vzemite si, kar vam je ljubše!

2. VRAČA SE KLASIKA

Prav ste slišali. Po letih popularnih tekočih šmink je ponovno nastopil čas večnih klasik, kremnih šmink, ki so ravno prav obstojne in tudi vlažilne, obenem pa ponujajo cel spekter različne pigmentiranosti. Od nežnih za vsak dan do močnih, ki z enim potegom vaše ustnice obarvajo v omamno rdečo.

 

3. BLEŠČICE PO NOVEM

Letos se ni treba zadovoljiti le z mini bleščicami! Če si upate, lahko izberete najrazličnejše diamantke, ki jih s pomočjo lepila za umetne trepalnice nalepite nad zgornje trepalnice ali pa pod spodnje, priležejo se tudi v kotičke oči namesto svetlega senčila. Zraven ne potrebujete veliko drugih ličil, saj bodo le tako diamantki zasijali v polni luči.

4. OSVETLJEVANJE

Trend osvetljevalcev se bo nadaljeval tudi to sezono. Tokrat le z eno novostjo. Dovoljeno je vse! Zlati osvetljevalci, pa tisti z roza bleščicami ali pa holografski, prelivajočih se odtenkov. »The glowier, the better« je slogan z modnih brvi, torej z bleščicami letos res ne boste mogli pretiravati.

5. BREZHIBNA POLT

Vse se vedno začne in konča s poltjo. Če je ta brezhibno naličena, ne potrebujete več dosti drugih ličil. Važno je, da vsakodnevno skrbite za pravilno nego, pitje zadostne količine vode in vlažilen primer, ki bo poskrbel, da se bo tekoča podlaga lepše nanesla, bo bolj obstojna in predvsem lepšega videza, saj bo skoznjo še vedno proseval naraven lesk, ki da koži res svež in mladosten videz.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake