3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Nega ustnic pozimi

Mrzel in suh zrak v zimskih mesecih je neizprosen tako do kože kot do ustnic, zato danes z vami delimo nekaj nasvetov, kako se izogniti suhim ustnicam in kako oskrbeti tiste že razpokane.

 

DOMAČI PILING ZA USTNICE
Domači pilingi so najcenejša pot do razvajanja, saj imamo sestavine po navadi že doma, s tem pa se izognemo nakupovanju dragih produktov. Za ta domači piling potrebujete zgolj žlico olivnega olja in pol čajne žličke rjavega sladkorja, ki ju dobro zmešate in s prsti nanesete na ustnice. Ustnice sperite s toplo vodo in nanesite najljubši balzam.

BALZAM ZA USTNICE
Po pilingu priporočamo Bell Hypoallergenic obnovitveni balzam za ustnice, ki bo z aloe vero pomiril razdražene in razpokane ustnice, UV-B filter pa jih bo zaščitil. Ustnice bodo po balzamu sijoče in navlažene, hkrati pa bodo izgledale zdrave.

MAT ALI PUDRASTE ŠMINKE?
Lepotne navdušenke imamo med zimo dilemo, če bi uporabljale tekoče mat šminke ali ne, saj te navadno še pripomorejo h suhim ustnicam. Kljub temu, da se pri naših Bell tekočih mat šminkah to ne zgodi, pa vseeno priporočamo uporabo pudrastih šmink, ki bodo ustnice dodatno navlažile.

 

HRANA
Ste vedeli, da na videz ustnic vpliva tudi hrana? Ustnice bodo veliko bolj zdrave in sijoče, če boste uživali vitamina B in E. Najdete ju v ribah, jajcih, polnozrnatem kruhu in jetrih.

 

 

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake