3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Eden najbolj znanih Youtube gurujevcev, Wayne Goss, je na svojem kanalu objavil posnetek z lepotnim trikom, katerega smo nemudoma želele preizkusiti prav vse ženske iz naše pisarne! :)

 

 

 

Za kaj gre?

Že dolgo časa je med najpopularnejšimi pripomočki za nanašanje tekoče podlage in ostalih ličil gobica, ki jo najprej dodobra zmočiš pod tekočo vodo, nato ožameš in pričneš z nanosom pudra s tapkanjem gobice preko obraza. Rezultati so že sami po sebi fantastični, saj na koži pusti izredno naraven videz brez sledi o samem nanosu. Pri nanosu s čopičem namreč nemalokrat na koži ostanejo majhne brazde, ki jih povzročijo ščetine, pri nanosu s prsti pa zelo težko pričaraš neviden prehod pri vratu in pri ušesih. Zato je gobica s svojim učinkom nemudoma obnorela cel svet.

Postopek

Wayne pa je postopek še nadgradil in nam izdal lepotni trik z oljem. Priporoča namreč, da na ožeto gobico naneseš nekaj kapljic olja, jih razmažeš po površini gobice in se nato naličiš kot ponavadi. Ta metoda je morda malo manj primerna za tiste z zelo mastno kožo, a ženske v pisarni imamo nekatere suho, nekatere pa tudi mešano kožo in pri vseh je bil rezultat popolnoma enak. Nanesle smo hladno stiskano olivno olje, ki je tudi sicer dobro za nego kože, ampak enako bo delovalo tudi vsako drugo olje. Tako da vam priporočamo, da uporabite tistega, ki ga imate pri roki.

Kakšni pa so bili rezultati?

Me smo naravnost navdušene! Koža s to tehniko dobi zelo naraven in zelo zdrav lesk, vendar pozor, nikakor ne mastnega! Videti je, kot da smo se dobro naspale in da je naša koža dobro navlažena in ima res dober dan, kot rade pravimo.

 

Trik je zato z naše strani vsekakor ODOBREN in vreden nadaljnje uporabe. In kaj je stranski rezultat, ki je prav tako zelo dobrodošel? Gobica se še lažje umije kot ponavadi, saj olje prepreči pronicanje tekože podlage v notranjost, zato se prav tako porabi manj izdelka. Vglavnem, sami plusi! :)

 

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake