3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Zmotno je prepričanje, da učinka kot iz salona ne morete doseči tudi v zavetju svojega doma!

 

Marsikateri ženski (ali pa moškemu :) ) ni do obiskovanja salona, zapravljanja denarja za drage depilacije z voskom ali  pa jim je neprijetno razkrivati telo pred neznanci. Tudi sama sem ena izmed njih, zato sem se prejšnji teden tega podviga lotila kar sama s setom za depilacijo in sem naravnost navdušena nad rezultatom, zato sem v nadaljevanju zbrala vse napotke iz prve roke za najlažje voskanje.

1. Priprava kože

Pri zadnjem prhanju pred voskanjem poskrbite za piling kože. Lahko ga naredite z masažno gobico, piling rokavico, s sladkorjem ali soljo v olju ali pa si kožo po prhanju močneje zbrišite z brisačo. Tako boste odstranile odmrlo povrhnjico in se rešile tudi kakšne neželene vraščene dlačice. Prav tako si po prhanju kože ne mažite z ničemer, saj ne sme biti mastna, ker se sicer vosek na kožo in dlačice ne bo prijel.

2. Voskanje

Dlačice morajo biti pred voskanjem dolge vsaj nekaj milimetrov. Kaseto z voskom vstavite v električni grelec in ga vključite v vtičnico. Sedaj počakajte, da se vosek popolnoma raztopi. Ne bodite nestrpne in medtem počnite kaj drugega, saj je ravno dobro stopljen vosek ključ do uspeha kot iz salona. Z voskanjem lahko pričnete, ko grelec obrnete na glavo in vosek brez težav steče na valjček.Takrat je vosek dovolj segret. Zraven v setu so priloženi tudi trakovi za voskanje. Te si postavite na doseg roke. Sedaj z grelcem vosek nanesite v smeri rasti dlak, takoj zatem na vosek položite trak, podrgnite ga z roko in hitro potegnite v nasprotni smeri rasti dlak. Postopek ponavljajte, dokler ne odstranite dlake na celotnem predelu, ki ste ga želele voskati. Naj vam povem, da sem sama za voskanje spodnjega dela nog porabila le 4 lističe, tako da lahko en trak uporabljate večkrat z enako učinkovitostjo kot pri prvem potegu.

3. Nega kože po voskanju

 Sedaj, ko ste navdušene nad gladkostjo vaše kože, si morebitne ostanke voska le še odstranite s priloženim čistilnim robčkom. Ko vam jih zmanjka, jih zamenjajte z vatko, prepojeno z oljem. Učinek, vam zagotavljam, bo povsem enak.

Tako, pa ste! Ni bilo tako težko, kajne? :) Učinek je enak kot v salonu, le za veliko veliko nižjo ceno!

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake