3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

7 lepotnih trikov, ki jih morate obvezno spoznati!

Zadnje čase lahko vsepovsod zasledimo nešteto takih in drugačnih - lepotnih trikov, namreč. Zato smo se s sodelovkami odločile, da jih preiskusimo in vam nato serviramo le najboljše in najbolj uporabne, ki vam bodo prihranili čas in denar. Preiskušale smo jih cel marec, v nadaljevanju pa vam bomo predstavile le 7 najboljših.

 

1. SPREMENITE KATEROKOLI ŠMINKO V MAT ŠMINKO

Če se vam kdaj pa kdaj zahoče svojo najljubšo vlažilno ali kremno šminko spremeniti v mat šminko, nanjo preprosto s čopičem nanesite čisto tanko plast transparentnega pudra v prahu.

Priporočamo Bell Hypoallergenic transparentni MAT puder v prahu za obraz.

 

2. KAKO PREPREČITE VIDEZ PANDE PRI LIČENJU VEK S SENČILI

Pande so sicer silno prikupne živali, ampak nobena od nas pa ne želi, da po ličenju izgleda kot ena izmed njih, kajne? Za preprečitev odpadanja senčila na lička med ličenjem priporočamo nekaj preprostih trikov:

- tekom ličenja vek si pod spodnje trepalnice pridržite plastično kartico. Sedaj, ko si vse lahko shranite na mobilni aplikaciji, boste zagotovo z lahkoto eno prepustili v kozmetične namene ;). Enako lahko storite s kosom toaletnega papirja.

- če se vam zdi preveč komplicirano z eno roko nanašati senčila, priporočamo, da na pol razrežete najcenejše damske ščitnike perila in si vsako polovico s sredinskim delom navzgor nalepite pod spodnjo veko. To vam bo odlično zaščitilo tako predel pod veko kot tudi celotna lička.

- odločite se lahko še ta tehniko »baking«, kar pomeni, da po nanosu tekočega pudra na predel pod očmi nanesete zajetno količino transparentnega pudra v prahu s pomočjo gobice za nanos ličil z zašiljenim delom. Vmes vse skupaj izgleda malce hecno, ampak zaradi učinka mislimo, da se tehniki sčasoma ne boste mogle več upreti! Ko končate z nanosom senčil, ostanke senčil, ki so vam padli na lica, preprosto obrišete z velikim čopičem skupaj s pudrom v prahu, ki bo poleg zaščite pred zabrisom senčil poskrbel tudi za to, da se vam korektor ali puder ne bo več nabiral v gubice pod očmi.

 

3. MASKARA NA ZGORNJI VEKI BO LE ŠE PRETEKLOST

Zmeraj se tako trudimo z nanosi maskare, da bodo le te čim gostejše, čim daljše in čimbolj privihane – vglavnem - popolne, potem pa se nam skoraj vedno zgodi, da nam maskaro uspe namazati tudi po veki. Poznate to, kajne? In ves trud gre v nič, sploh, če smo se prej tako trudile s popolnim nanosom senčila.

Tudi za to bo odlično služila plastična kartica, ki si jo med mazanjem pridržite na zgornjo veko.

 

4. POPOLN NANOS SENČILA V ZUNANJEM KOTIČKU OČESA

Da boste s senčili pričarali popoln videz v zunanjem delu očesa, si od zunanjega dela spodnje veke proti zunanjemu kotu obrvi nalepite selotejp. Ko bo enkrat nameščen, lahko mirne vesti zabrisujete še tako temno senčilo proti selotejpu, pa ne boste mogli ničesar zamočiti. Ko pa boste enkrat zadovoljni z nanosom, lepilni trak le še odstranite in dobili boste popoln videz, kakršen je na sliki.

5. NAMIG ZA ČIŠČENJE ČOPIČEV

Za čopiče ni potrebno kupovati dragih čistil, namenjenih izključno čiščenju čopičev. Enako dobro bo nalogo opravilo katerokoli ugodno trdo toaletno milo, priporočamo AROMA Natural Elements toaletno milo RED FRUITS 100 g.

Postopek: Čopič in milo zmočite z vodo, s čopičem nekajkrat podrgnite po milu, sperite pod tekočo vodo, po potrebi postopek ponovite in čopič bo očiščen hitro, ugodno in izredno učinkovito.

 

6. KO PRI ROKI NIMATE OSVETLJEVALCA OBRAZA...

Osvetljevalec obraza našo kožo in obraz v trenutku naredi mladostnega in žarečega in prav zato je postalo osvetljevanje tako priljubljeno. Če ga ravno nimate pri roki, lahko namesto tega brez slabe vesti uporabite senčilo za veke, ki je svetlejšega nude ali rahlo rožnatega odtenka in vsebuje mini bleščice ali pa je satenastega videza (priporočamo Bell Hypoallergenic senčilo za vek SHIMMERING 01 ).

7. POLNE USTNICE BREZ OBISKA KIRURGA

Vsaka si kdaj pa kdaj želi svoje ustnice poudariti, da postanejo še zapeljivejše, s čimer ni nič narobe. Lahko jih poudarimo in jih naredimo polnejše na preprost in zelo učinkovit način.

Postopek: Ustnice si po zunanjem kotičku obrobite s črtalom za ustnice, nato po celotnih ustnicah nanesite svojo priljubljeno šminko, le na sredino nanesite še malo glosa, lahko malo svetljšega od šminke, kar bo vaše ustnice na videz občutno povečalo.

 

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake