3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Kako narediti šminko obstojnejšo?

Danes ti je make-up super uspel, obleka se ti čudovito prilega, veseliš se že večerje z dragim ali koktejlov s prijateljicami ... ampak kaj je s šminko?!? Že po nekaj grižljajih in kozarcu vina je skoraj ni več. -- Nekako tako zgledajo moji poizkusi z novimi šminkami, zato vam predstavljam nekaj nasvetov, kako šminko obdržati na ustnicah in ne zobeh!

1.) PILING

Ja, prav si prebrala - piling lahko narediš tudi na ustnicah! Jesen je čas, ko koža začne izgubljati vlago in tudi ustnice postajajo suhe. Ker jih šminka še bolj izsuši, je potrebna pravilna nega, da se znebimo odmrle kože. Piling si lahko pripraviš sama - iz sladkorja in medu, naneseš pa ga lahko kar z zobno krtačko.

2.) BALZAM 

Po pilingu pa je treba ustnice ponovno nahraniti, zato uporabi obnovitveni balzam, ki vsebuje aloe vero in UVB filter. Ustnice bodo po uporabi sijoče in pripravljene na šminko!

 

3.) OSTANEK PODLAGE

Na gobici ali čopiču, s katerim nanašaš podlago oziroma korektor, je zagotovo ostalo še nekaj izdelka - tega nanesi na ustnice. To bo nato še bolj izpostavilo barvo šminke.

 

4.) SVINČNIK ZA USTNICE 

Obrobljanje ustnic je ključno za obstojnost, saj bo preprečilo razlivanje šminke - če pa svinčnik naneseš kar čez celotne ustnice, se bo šminka imela česa oprijeti in bo zato še dlje obstojna.

5.) PUDER V PRAHU NA ROBČKU

Nanesi šminko in na ustnice prisloni papirnato brisačko oziroma robček - nato pa s čopičem nanj nanesi puder v prahu. Z robčkom boš preprečila pudrast videz ustnic, dobila pa obstojno šminko. To je trik, ki ga uporabljajo tudi največji make-up mojsti v zaodrju modnih revij.

 

NASVET: Če se tvoja šminka sveti in jo želiš zmatirati, preskoči korak z robčkom, puder pa raje nanesi z gobico ali kar s prsti.
 

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake