3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Kako prekriti podočnjake

  Vsaka izmed nas se je že kdaj, po dolgih in neprespanih večerih, pa naj bo kriva služba ali žur, soočila s podočnjaki. Danes vam predstavljam nasvete, kaj uporabiti, da jih prikrijete.

Ker je bolj kot ličila in prikrivanje nepravilnosti pomembna nega obraza, pred nanosom vseh kozmetičnih produktov s tapkanjem najprej nanesite vlažilno kremo, s čimer boste pospešile prekrvavitev.

Izbira (pravega) korektorja je odvisna od barve vaših kolobarjev pod očmi - modre bo prekril korektor z oranžnim podtonom, vijoličnih se boste znebile z rumenim in sivkaste bo prekril roza. Kadar ste nesigurne, bo rešitev v sili korektor v barvi breskve oziroma lososa, ki v ustreza v večini primerov. Barvni korektor nanašamo na predel pod očmi, ki potrebuje korekcijo - včasih ne bo dovolj zgolj en sloj, zato se ne bojte nanesti še drugega - dokler ne nevtralizirate barv.

 

Bell Hypoallergenic ponuja paletko barvnih korektorjev, ki prekrivajo tako podočnjake kot rdečico. Naroči jo tukaj: goo.gl/kyHUOMcontent_copy

Barvni korektor je drugačen od preostalega dela obraza, zato morate sedaj uporabiti še korektor v barvi kože, tokrat v tankem sloju. Tako boste izenačili celoten obraz in podočnjaki bodo skriti.

Sama uporabljam korektor Bell Hypoallergenic, ki ga dobite tukaj

Ker pa se tekom dneva ličila rada nabirajo v mini gubicah naših obrazov, je vse tekoče produkte potrebno fiksirati. Sama za to uporabljam puder v prahu ali kamnu, nanašam pa ga kar z gobico.

Moja najljubša gobica je Bellova, saj se pod vodo zelo razširi, ima pa tudi super obliko - s koničastim delom boste korektor nanesle tudi v najmanjši kotiček očesa, velik spodnji del pa bo omogočil hiter in enakomeren nanos podlage.

Najdeš jo tukaj

Puder v prahu nekaj časa pustite na obrazu (medtem lahko na primer oblikujete obrvi ali nanesete šminko), ostanek prahu pa s čopičem obrišete in že ste pripravljene!

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake