3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Nova Generacija Zelo Zeliščnih Zobnih krem L'Angelica

Večina nas obožuje zobne paste L'Angelica. Dolgo so nam služile, negovale, ščitile in osveževale.
Čas je za NOVO generacijo še bolj zeliščnih zobnih krem L'Angelica, z izboljšano formulo za zaščito naših zob in dlesni in s še večjo močjo proti bakterijam in gnilobi. Preizkusite jih!

Naša usta so idealni prostor za ogromno število bakterij. Večina teh je bistvenega pomena, da usta in zobje ostanejo zdravi in zaščiteni pred raznimi boleznimi.

Mnogi znanstveniki raziskujejo kako naša usta nadzirajo bakterije in s tem varujejo zobe in dlesni. Na inštitutu L'Angelica odkrivajo vedno nove in nove zeliščne formule v kombinaciji z aktivnimi spojinami, ki tvorijo naravni obrambni mehanizem naših ust.

EDINSTVENA FORMULA, KI DELUJE V SKLADU Z NAŠIMI USTI

S kombinacijo aktivnih spojin, PCA cinka, Zeliščnih izvlečkov, ksilitola in fluora doživite multisenzorično izkušnjo in okrepljen nasmeh.

ALOJA:

-učinkuje protivnetno, osvežujoče in pomirjevalno

-vzdržuje celično vlaženje

-kot antioksidant stimulira proizvajanje kolagena

-pomaga pri boju proti virusom, bakterijam in glivam in s tem preprečuje ustne boleznimi-pomaga pri celjenju ognojkov in manjših ran

KSILITOL:

-zmanjšuje koncentracijo bakterije Streptococcus Mutants, ki je glavni vzrok za nastanek kariesa

FLUOR

-ojača sklenino in deluje proti kariesu in bakterijam

Nova generacija zelo zeliščnih zobnih krem je klinično testirana, kar dokazuje 80% zmanjšanje vnetja dlesni in 70% zmanjšanje zobne gnilobe.

ZA ODPRAVO VSAKE TEŽAVE, ENA ZELIŠČNA ZOBNA KREMA

Popolna zaščita

Zobna krema za POPOLNO ZAŠČITO vsebuje 100% naravne izvlečke (pridobljene na podlagi dolgoletnih nutracevtičnih izkušenj) žajblja, timijana in bazilike, ki s svojimi antibakterijskimi in protivnetnimi lastnostmi zagotavljajo popolno zaščito zob in ustne votline.

Naravna belina

L'Angelica zeliščna zobna krema NARAVNA BELINA ZOB vsebuje 100% naravne izvlečke (pridobljene na podlagi dolgoletnih nutracevtičnih izkušenj) mete, evkaliptusa in žajblja, ki s svojimi lastnostmi odstranjujejo bakterije, ki povzročajo madeže in tako obnavljajo naravno belino zob.

Olje Čajevca

Zobna krema z OLJEM ČAJEVCA (pridobljenega na podlagi dolgoletnih nutracevtičnih izkušenj) deluje proti bakterijam, ki lahko povzročajo zobne obloge in gnilobo.

Občutljivi zobje

Zobna krema za OBČUTLJIVE ZOBE vsebuje 100% naravne izvlečke (pridobljene na podlagi dolgoletnih nutracevtičnih izkušenj) goji jagod in ginsenga, ki delujejo protivnetno in kot antioksidant. Zaradi svoje formule je zobna krema posebej primerna za občutljive zobe.

Občutljive dlesni

Zobna krema za NARAVNO ZAŠČITO DLESNI IN ZOB vsebuje 100% naravne izvlečke (pridobljene na podlagi dolgoletnih izkušenj) nageljnovih žbic ter sol iz Cervije, ki delujejo analgetično ter krepijo fiziološki proces čiščenja in tako varujejo občutljive dlesni.

Svež dah

Zobna krema za SVEŽ DAH vsebuje 100% naravne izvlečke (pridobljene na podlagi nutracevtičnih izkušenj) komarčka, sladkega korena in mete, ki očistijo ustno votlino, preprečujejo vnetja ter zagotavljajo dolgotrajno svežino.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake