3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Novosti, ki jih obožujem

Živijo punce. Naravnost obožujem novosti. Sploh novosti Bell HypoAllergenic. Naj vam nekaj mojih najljubših predstavim.

1. Poletje je in takrat ne pretiravam z make up-om, razen ob posebnih priložnostih ;). Letošnje poletje kot podlago uporabljam novo. To je Bell HypoAllergenic korekturna podlaga za prekrivanje por. Je lahkotna, nemastna in s svojim zapolnjevalnim učinkom zapolni manjše porice, kar daje učinek še večje gladkosti. Podlago z Bell gobico nežno nanesem po celem obrazu in občutek navlaženosti je zagotovljen ves dan. Postopek nanosa si lahko še enkrat pogledate tukaj. Ko končam nadaljujem z nanašanjem meni zelo ljube CC kremice (št.03), ki je zame ravno prav prekrivna in po nanosu nimam občutka, da imam na obrazu masko. Za prekrivanje nepravilnost na koži, kot so madeži ali mozoljčki, uporabim korektor v stiku (št.01), ki zaradi vsebnosti čebeljega voska vlaži in neguje kožo. Na podočnjake pa nanesem osvetlitveni korektor za oči (št.01), ki ščiti občutljivo kožo pod očmi in navidezno zmanjša gubice.

2. V teh vročih mesecih zelo nerada nanašam senčke na oči, a svoje oči vseeno rada poudarim. Preizkusila sem Novo Bell HypoAllergenic črtalo za oči v svinčniku Deep Black. Noro! Z ravno prav mehko in ušpičeno konico črtala lahko zarišem res natančno linijo nad robom veke. Intenzivna črna barva črtala pa zagotavlja 24 urno obstojnost. Videz seksi poudarjenih oči začinim še z vodoodporno maskaro.

3. Tudi moj obraz je še popolnejši z lepo oblikovanimi obrvmi. Res sem se pred kratkim odločila za mikropigmentacijo obrvi s katero sem več kot zadovoljna, a pred posegom sem svoje obrvi v popolno linijo oblikovala s setom za oblikovanje obrvi. V setu dve niansi senčk odlično zapolnita praznine med dlačicami, z voskom pa ustvarim želeno obliko in jo fiksiram. Priložena je popolna krtačka za lažji nanos. Hitro, popolno in enostavno.

4. Za ustnice sem od Bell Slovenija dobila krasno rdečilo WET&JUICY. Gloss za nenavadno dolgo časa ustnice rahlo obarva v sočno sadnih barvah. Po nanosu so moje ustnice navlažene in se ne lepijo.

5. O prekrasnih pastelnih barvah Novih Bell HypoAllergenic lakov sem že veliko napisala. Vse pozitivne lastnosti in izkušnje o neverjetni obstojnosti in prekrasnih barvah, preberite tukaj.

Uživajte poletje*

Novosti, ki jih obožujem

Pastelno-sladoledni nohtki

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Kaj si želim za dan žena

Naredi si svoj Valentinov look