3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Pastelno-sladoledni nohtki

Trenutno obožujem pastelno-sladoledne barve, ki se odlično ujamejo s trenutnimi modni smernicami. Kot ambasadorska blagovne znamke dekorativne kozmetike BELL HYPOAllergenic sem v trenutku, ko je prišla nova kolekcija odtenkov lakov, želela preveriti, kako dobra je sama pigmentiranost izdelkov, kako hitro se sušijo in kako obstojni so.

Hipoalergenski lak za nohte v najbolj modnih barvah leta 2016. Dolgoobstojni zračni laki za nohte imajo nasičeno in obstojno barvo. Moderna zračna formula omogoča oskrbo nohtne povrhnjice s kisikom, tako da se kisikove molekule pod slojem laka prosto zamenjujejo. Po zaslugi nanosa kvalitetnih polimerov je izdelek bolj odporen na odrgnine, krušenje in luščenje. Posebej oblikovan čopič, ki se prilagodi vsem tipom nohtov, omogoča natančen nanos laka brez madežev. Tako pravi njihov opis, ki je seveda velikokrat lahko precej drugačen od same dejanske uporabe izdelka. Zbala sem se, da bo za dober nanos pigmenta, potrebnih veliko slojev, pa sta potrebna le dva. Lak se zelo hitro suši, tako da ne porabimo veliko časa za nanašanje popolne prekrivnosti, kar mi je seveda ob hitremu tempu življenja še kako všeč.

odtenek št. 42

Z lakom na zgornji fotografiji sem ‘preživela’ teden dni potepanja po Portugalski in tako na rokah kot na nogah je zdržal cel teden brez da bi se okrušil ali odrgnil. Zelo sem zadovoljna tudi z odtenkom, ki je bil kot naročil za mojo malce temnejšo polt.

odtenek št. 46

Ta odtenek bo počakal na avgustovsko poroko, ker je čudovit pastelno mint odtenek, ki se bo lepo kombiniral na mojo novo Ted Baker obleko.

odtenek št. 45

Trenutno nosim veliko denima in zato imam odtenek št. 45 še toliko bolj rada, ker se na denim res lepo kombinira. Ne vem, kaj je posledica, ali so to tudi te laki, ali pa moja malce bolj zdrava prehrana zadnje čase, ampak odkar jih uporabljam se mi zdi, da se mi nohtni manj cepijo in lomijo, trenutno imam že kar dolge in trde, tako da še raje nanašam te čudovite sladoledne odtenke  priporočam jih za barvito poletje!

odtenek št. 43


Novosti, ki jih obožujem

Pastelno-sladoledni nohtki

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Kaj si želim za dan žena

Naredi si svoj Valentinov look