3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Poleti nikamor brez vlažilnih robčkov

Vsak dom mora imeti na zalogi zavojček večnamenskih osvežilnih robčkov. Lahko jih uporabljate za odstranjevanje makeup-a, za odstranjevanje madežev, za brisanje prahu, za čiščenje najrazličnejših predmetov... Jih še nimate? Ko boste prebrali zakaj vse se lahko uporabljajo, sploh v vročih poletnih mesecih, ne boste mogli več živeti brez njih. 

1. Vzemite jih na plažo

Nujno jih morate imeti v torbi za na plažo. Z njimi v nekaj sekundah temeljito očistimo pesek, sol in sončno kremo iz svoje ali otrokove kože. Nič več srbečega in razdraženega občutka. Lahkotni in pomirjeni se boste odpravili na popoldansko malico ali osvežilno pijačo.

2. Čiščenje javnih površin na potovanjih

Kako nemarni so lahko ljudje! Nihče nič ne počisti za seboj. Nič lažjega. Na javna mesta, v mislih imam stranišče, vzemite svoj paketek osvežilnih antibakterijskih robčkov. Z njimi lahko obrišete straniščno školjko, kljuko na vratih, roke in še marsikaj kar vam zgleda nehigiensko.

3. Spravite jih v telovadno torbo

Pred začetkom športne aktivnosti obrišite držala uteži, ki jih boste uporabljali, fitnes naprave, sobnega kolesa... Le kdo se je pred vami potil na naštetih napravah? Z njimi se lahko tudi na hitro osvežite, ko prenehate z aktivnostjo, dokler ne stopite pod domačo prho.

4. Ne smejo manjkati pri opremi za taborjenje

Ne zapustite doma brez enega zavojčka osvežilnih robčkov. Pri taborjenju se rokujemo z kar nekaj umazanimi opravili in nehigieno. Pri roki jih imejte, ko postavite šotor in so vaše roke umazane, ko čistite hladilnik ali kuhalno površino, ko greste na skupno stranišče, ko vam je vroče...

5. V vsakem avtu moramo imeti zalogo

»Joj polil sem sok!«

»V sprednjem predalu so vlažilni robčki in obriši madež, da se ne bo vse lepilo.«

Vam je znano? Tudi za brisanje madežev od razlitega goriva so priročni, brisanje prahu na armaturni plošči in v manj dostopnih predelih(ko stojite v gneči) in brisanja blatnih sledi na gumijastih predpražnikih.

6. V poletni vročini ostanite sveži in čisti

Se poleti veliko potite? Nič hudega, obrišite svoje potno čelo, pazduhe, predel okoli vratu z vlažilnimi robčki in počutili se boste sveže, dišeče in lahkotno. Tudi umazanijo, ki se med hojo nabere na nogah med prsti z lahkoto obrišete. Koža vam bo hvaležna.

Brez vlažilnih robčkov Senzate nikamor več!

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake