3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Popolno oblikovanje obrvi

Top trend letošnjega leta, so lepo oblikovane in poudarjene obrvi. Vsi se strinjamo da so lepo oblikovane obrvi okvir vsakega obraza. Na tržišču se da kupiti ogromno izdelkov ki pripomorejo k popolnemu videzu tvojih obrvi, mi ti poleg tega ponujamo še nekaj nasvetov, kako lahko obrvi najlažje oblikuješ sama.

1. Prvi trik: kako začrtaš pravilne linije začetka in konca tvojih obrvi?

A. Svinčnik postaviš navpično ob rob nosu in notranjem kotičku očesa. Našla si začetno točko, ki jo s svinčnikom rahlo označiš.

B. Da boš našla zunanji rob obrvi, svinčnik postaviš ob rob nosu in hkrati rob očesa.

C. Za še bolj popoln videz določiš tudi najvišji lok obrvi. Začrtaš ga, kjer svinčnik od roba nosu preči sredino očesa in obrvi.

2. Drugi trik: kako se znebiš odvečnih dlačic izven popolne linije obrvi?

Do čudovito oblikovanih obrvi dalj časa, lahko prideš z le eno potezo. Strep je zasnoval depilacijske trakove s posebnim voskom obogatenim z oljem kamelije in vitaminom E, ki je posebej prilagojen za odstranjevanje dlačic na obrazu. Koža je zaradi sestavin, po odstranjevanju dlačic navlažena, mehka in nerazdražena. Kako jih uporabiš si preberi tukaj.

3. Tretji trik: kako do končnega lepo poudarjenega videza?

A. Z Bell HypoAllergenic Gelom za oblikovanje obrvi, v katerem je posebej oblikovana in z gelom obarvana krtačka, obrvi razčešeš in jih počešeš v želeno obliko. Če že imaš bolj goste obrvi bo oblikovanje z gelom zadostovalo, saj krtačka pusti ravno prav obarvanosti med dlačicami.

B. Bell HypoAllergenic Set za oblikovanje obrvi je bolj primeren za tiste, ki imajo redkejše obrvi. S pomočjo senčke in posebej prirezanega čopiča v setu, optično in natančno zapolniš praznine med dlačicami. Začneš na zunanjem koncu obrvi, kjer senčko najintenzivneje naneseš in nadaljuješ z nanašanjem proti notranjosti. Senčko nanašaš s krajšimi nežnimi gibi, kot bi v praznine vrisovala manjše dlačice. S tem dosežeš bolj naraven videz. Z voskom v setu pa ustvariš bolj obstojno želeno obliko, ki bo zdržala cel dan.

C. Bell HypoAllergenic Vosek v stiku za oblikovanje obrvi je vodoodporen in zelo primeren za uporabo v toplejših mesecih. Zakaj? Ker takrat se več potiš in si zaradi vročine bolj v stiku z vodo. Po nanosu voska, bodo tvoje obrvi kljub vodni osvežitvi ostale na svojem mestu.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake