3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

10 stvari, ki jih mora vedeti vsaka nevesta

Edini trend, ki bo večno trajal v poročnem ličenju, trend “bodite najboljša različica sebe”. Kot, da bi za seboj imele najmanj deset ur spanca. Delovati morate naravno, urejeno, vendar ne pretirano. V ospredju naj bo še vedno vaša poročna obleka. Poudarite svoje najboljše poteze obraza, izpostavite kar vam je na lastnem telesu všeč, izgledati morate tako kot vas vidijo svojci in prijatelji vsak dan- najboljša inačica sebe.  

1. Nanos podlage s čim manj olji

V večini se poroke dogajajo v toplejših mesecih, zato neveste izogibajte se nanašanju podlag in pudrov, ki vsebujejo olja. Ob morebitnem potenju tvegate, da se bodo ličila na vašem obrazu razmazala in vaš videz popolne neveste je lahko uničen.

Priporočamo: Bell Hypoallergenic tekoči puder z mat učinkom št.02

2. Uporabite primer 

Svoj obraz temeljito očistite in poskrbite za primerno vlažnost kože preden začnete nanašati make up. Ob nanosu primerja boste enostavneje nanašale ličila, ki bodo tudi dalj časa ostala na svojem mestu.

Priporočamo: BELL Hypoallergenic BAZA za ličenje MAT&GLADILNI učinek

3. Obvezna uporaba gobice 

Tekočo podlago za enakomeren in naraven videz obvezno »vtapkajte« na obraz z gobico za nanašanje make upa. Tekočih podlag nikoli ne nanašajte s prsti, saj tako ne morete zagotoviti enakomernega nanosa in na obrazu lahko ostane kakšen prstni odtis. Tega pa nočemo, kaj ne?

Priporočamo: Bell Hypoallergenic gobica za nanos pudra

4. Senčenje in osvetljevanje 

Ne pozabite, da za fotoaparat morate svoje oblike obraza bolj poudariti. Nekateri deli na obrazu so primerni za senčenje nekateri za osvetljevanje. Po navadi zasenčite dele ki jih ne želite izpostavljati, torej temnejši bronzer nanesete na spodnji del brade, pod lično kost in na vrh čela (tik pod lasišče). Z osvetljevalcem osvetlite dele, ki jih želite izpostaviti- lična kost, sredina nosne kosti, srčika nad ustnicami.

Priporočamo: Bell Hypoallergenic porjavitveni puder št.01, Bell Hypoallergenic osvetlitveni puder za OBRAZ&TELO

5. Poudarite obrvi 

Trend pri letošnjih nevestah so lepo oblikovane in poudarjene obrvi. Za začetek s svinčnikom za oblikovanje obrvi narišete pravo obliko, nato s krtačko obarvano z odtenkom vaših dlačic, obrvi počešemo.

Priporočamo: Bell Hypoallergenic vosek v stiku za OBLIKOVANJE OBRVI št.01

6. Zadimljene oči 

Rob veke poudarite s črnim črtalo. Najtemnejši odtenek senčke nanesite na zunanji rob oči in se notranjemu približujte z vedno svetlejšimi odtenki. S tem načinom vaše oči izgledajo bolj odprte in večje.

Priporočamo: Bell Hypoallergenic senčilo za veke TRIPLE št.10

7. Privihajte in močno poudarite trepalnice 

Kodralnik trepalnic segrejte in trepalnice močno privihajte. Na lepo ukrivljene trepalnice nato dodate še tri nanose vodoodporne črne maskare. Waw učinek bo dosežen.

Priporočamo: Bell Hypoallergenic vodoodporna maskara

8. Poljubljanje

Vsaka nevesta se na svoji poroki nenehno poljublja, zato njene ustnice potrebujejo posebno nego. Na ustnice nanesite balzam, da jih zmehčate in navlažite. Nato jih obrobite s črtalom, odtenek naj bo malenkost temnejši, kot bo vaše rdečilo ali gloss. Črtalo podaljša obstojnost celotnega izgleda ustnic,

Priporočamo: Bell Hypoallergenic črtalo za ustnice št.01. Bell Hypoallergenic rdečilo za ustnice št.01

9. Utrjevanje 

Porok traja cel dan, veliko je objemanja, poljubljanja in mešanica najrazličnejših čustev. To je za make up zahtevna naloga ;). Da bodo ličila obstala na svojem mestu čim dalj časa jih prekrijte s prosojnim mat fiksirnim pudrom. Zmanjšal bo vidnost rahlih gubic in nepravilnosti.

Priporočamo: Bell Hypoallergenic matirajoči fiksirni puder

10. Ne pozabi na nujne pripomočke za korekturo 

Za hitre popravke morate ob sebi nujno imeti robčke za vpijanje potu, rdečilo in fixirni puder.

Izgledale boste fantastično!

Foto: Ana Gregorič

Make up: Bojana Zmazek 

Pričeske: Maša Repovš

Stilistka: Tjaša Kokalj

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake