3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Znamka BELL HYPOAllergenic je na tržišče postavila nov izdelek nad katerim sem več kot navdušena - gobico za nanašanje tekoče podlage. Je v privlačni pink barvi in super ergonomske oblike, ki omogoča nanašanje pudra na tudi težje dostopna mesta okrog oči.

Vrhnji del - konica - je namenjen nanašanju na manjše površine, okrogli del pa za popoln nanos po licih.Nanos z gobico začnemo tako, da jo najprej zmočimo pod tekočo vodo.

Nato jo dobro ožamemo, malce obrišemo z brisačko, a že takoj bomo videli, da bo gobica kar pošteno nabreknila oziroma se bo napihnila.

Zaradi mikrovlaken ostane navlažena in nase ujame ravno pravšnjo količino ličil. Nato na roko nanesemo nekaj tekoče podlage, sama najraje uporabljam CC kremo znamke BELL HYPOAllergenic z vlažilnim in anti-ageing učinkom. Ta podlaga je sicer zelo tekoča in ni najbolj primerna za nanos, ker jo lahko gobica preveč vpije, ampak jaz sem zadovoljna. Puder nanesem na gobico in začnem z nanašanjem podlage na obraz.

Pri očeh podlago lepo vtapkam, na večjih površinah pa kdaj tudi malce povlečem, čeprav je dobro pretapkati celoten obraz.

Z gobico lahko nanašate tudi korektor, lahko senčimo in osvetljujemo obraz. Gobico je po nanosu treba umiti pod tekočo vodo, jaz dodam še malce nežnega mila, s katerim čistim tudi svoje čopiče. Pustimo jo, da se na prostem posuši, do jutra se bo spet skrčila na svojo prvotno velikost.

Pa veselo tapkanje!

Novosti, ki jih obožujem

Pastelno-sladoledni nohtki

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Kaj si želim za dan žena

Naredi si svoj Valentinov look