3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Revolucionarna Bell gobica za hiter nanos ličil

Je ne najdete v drogerijah? Seveda ne, saj je postala pravi hit tudi v Sloveniji in je skoraj razprodana. Najdete jo na spletu. TUKAJ.

Gre za mehko gobico v obliki hruške, ki je odličen pripomoček za enostavno nanašanje vseh vrst ličil na obraz. Z njo lahko nanašate , korektorje, podlage, pudre, v tekoči in v suhi obliki.

Dosežite popolno polt z roza Bell gobico. Gobica omogoča preprost, hiter nanos tekočega pudra, po nežnem »tapkanju« na obraz pa pusti naraven končni videz. Konica je odlična za nanos ličil na težje dosegljivih mestih, npr. kotički nosu in okrog oči. Večji zaobljeni del pa zabriše večje površine na obrazu.

Nekaj nasvetov kako podaljšati obstojnost svoje gobice:

1. Gobico pred uporabo zmočite pod tekočo vodo jo iztisnete, rahlo osušite z brisačo, da ostane vlažna. Volumen gobice se znatno poveča. Opozorilo! Če uporabite suho gobico,  lahko vpije preveč pudra. Vlažna gobica puder zadrži na površini in je učinkovitejša.

2. Tekočo podlago nanesete na hrbtno stran dlani in za enakomernejši nanos z gobico rahlo »potapkate« po njej. Pričnete z nanašanjem na obraz. Morda nasvet, da začnete z nanašanjem na težje dostopnih mestih.

3. Gobico očistite na približno vsake 3 uporabe, najbolje pa po vsaki. Za čiščenje lahko uporabite mešanico olivnega olja in detergenta za pomivanje posode ali pa nežen šampon za čiščenje čopičev. Čistilo nežno vmasirajte v gobico in jo nato dobro splaknite in ožemite pod toplo vodo.

4. Suši se na zraku vsaj eno noč. Ko se povrne v prvotno obliko je predvidoma suha. Ne spravljajte je v neprodušne škatle, ker se tako ne bo mogla popolnoma posušiti, hkrati pa bomo s tem bakterijam omogočili prosto pot za širjenje.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake