3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Najbolj modni odtenki barve pomladi!

BELL je za prihajajočo pomlad in poletje pripravil privlačno novost in sicer Hipoalergenski dolgoobstojni zračni lak za nohte v najbolj modnih barvah leta 2016!

Po izboru barvnega inštituta Pantone bosta v letu 2016 najbolj modna kar dva odtenka, ki se mešata, prepletata in dopolnjujeta. Barvi leta 2016 sta Rose Quartz in Serenity- nežno rožnata in nežno modra. Ti dve barvi najdemo v novi kolekciji lakov Bell HypoAllergenic - št. 42 in 45.

Ustvarjalce nove omejene kolekcije je navdahnila svežina in energija pomladi. Novi laki so na voljo v petih barvah. Zbirka barv omogoča ustvarjanje zelo natančne, a barvite manikure, ki se prilagaja svetlobi in naravni barvi pomladi.

Dolgoobstojni zračni laki za nohte imajo nasičeno in obstojno barvo. Moderna zračna formula omogoča oskrbo nohtne povrhnjice s kisikom, tako da se kisikove molekule pod slojem laka prosto zamenjujejo. Po zaslugi nanosa kvalitetnih polimerov je izdelek bolj odporen na odrgnine, krušenje in luščenje. Posebej oblikovan čopič, ki se prilagodi vsem tipom nohtov, omogoča natančen nanos laka brez madežev.

 

Laki so že na voljo v Tuš drogerijah po Sloveniji. Kmalu tudi na www.bodizenska.si.

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake