3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Zakaj je parfum dobra izbira za darilo

Z izbiro dišave ne morete zgrešiti, če seveda osebo relativno dovolj dobro poznate, da z izbiro vonja ne udarite povsem mimo. Zakaj? Čeprav je parfum zelo osebna izbira posameznika, saj vsak nos deluje po svoje, poleg tega telesna kemija vsakega organizma drugače reagira na posamezne vonjave, je parfum darilo, ki združuje luksuz in intimo. Tako je v bistvu unikatna kombinacija bližine, ki jo že imate ali pa želite ustvariti s posamezno osebo, in osebnega sloga, ki ga odražate z izbiro. 

Tu je 5 razlogov, ki vam bodo olajšali odločitev, ali podariti parfum ali ne:

  • ženska nikoli nima dovolj izbire, ko gre za dišave in vedno rada doda nov vonj svoji zbirki. Parfum, ki ga nosi čez dan v službo namreč ni primeren za večerni izhod v nočni klub, niti za obisk kakšnega kulturnega dogodka. Prav tako dišava, ki jo nosi v hladnih mesecih, ni enaka tisti, ki jo nosi v toplejših. Nekaj podobnega velja za moške, čeprav slednji navadno niso ‘oboroženi’ s prevelikim številom stekleničk – pa vendarle tudi oni zvečer radi dišijo drugače. Za zvečer so primernejše dišave, ki vsebujejo mošus, vanilijo in težke cvetne vonje, kot je na primer jasmin, medtem ko so za čez dan primernejše lahkotni cvetno-sadni in lesni vonji. No, nedvomno je dobro, če veste, ali ima obdarovanka raje sladke ali sveže vonje.


  • parfum je precej enostavno izbrati in kupiti, saj so njegove sestavine znane. Seveda pa je dobro poznati starost obdarovanke in znamko parfuma, ki jo je ta oseba v preteklosti že uporabljala. Trendi dišave, ki so jih podpisale zvezdnice, so primernejše za mlade, medtem ko imajo nekoliko zrelejše dame raje klasične vonjave. Če poznate njen ali njegov najljubši parfum lahko že glede na sestavine dobite najboljši približek.

 

  • ženske rade preizkušajo nove vonje, zato so navadno zelo zadovoljne, ko dobijo nekaj novega. In ker so luksuzni predmeti zadnji na nakupovalnem seznamu, si marsikatera ženska nove dišave enostavno ne privošči. Zato bo še toliko bolj vesela priložnosti, da poskusi novo dišavo.

 

  • parfume pogosto dobite v darilnem setu – kompletu z mlekom za telo, gelom za tuširanjem ali toaletno vodo, kar naredi darilo popolno. In ženske so najsrečnejše, če se lahko zavijejo v eno samo bogato dišavo od glave do pete.

 

  • parfum je nenazadnje nadvse romantično darilo, nemara celo najbolj romantično poleg diamantnega prstana  (s katerim pa je dobro počakati do res posebne priložnosti). Če torej želite pokazati svojo romantično plat, potem  bo drag parfum znanega oblikovalca optimalno darilo, s katerim ne morete udariti mimo.

 

Na Bodiženska.si vam ponujamo široko paleto parfumov, toaletnih vod in darilnih setov najboljših svetovnih znamk po odličnih cenah, s katerimi boste lahko presenetili svoje najdražje.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake