3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Kdo vam svetuje o Bell HypoAllergenic in kje jih srečate

Bojana Zmazek

Njeno življenje se vrti okoli lepote. Notranje in zunanje. Barve, čopiči in kozmetika so praktično del njenega življenja že od nekdaj, profesionalno pa se z ličenjem ukvarja že več kot 15 let. Lahko se pohvali z mnogimi priznanji, kvalifikacijami kot vizažistka in da je v vseh teh letih naličila večino slovenskih medijskih oseb in zvezdnikov. Najbolj jo veseli pestro in razgibano delo, polno adrenalina in ustvarjanje prečudovitih »slik« z najboljšimi slovenskimi in tujimi fotografi.

Pri Bell HypoAllergenic smo se odločili sodelovati z njo, ker je vrhunska vizažistka z dolgoletnimi izkušnjami s tega področja. Njeno delo smo spremljali pri najpopularnejših slovenskih revijah, modnih dogodkih, televizijskih oddajah, jumbo plakatih, video spotih... in še in še.

Najbolj nas je prepričala s svojo iskrenostjo o navdušenosti ličenja s kozmetiko Bell HypoAlergenic.

»Nad kozmetiko sem navdušena, saj ponuja nekaj novega predvsem pa kvalitetnega in koži prijaznega. Z Bell HypoAllergenic je ličenje enostavno, večje korekcije pri končnem izgledu niso potrebne, barvne palete so zadovoljive, prav tako obstojnost. Kozmetiko z veseljem priporočam vsem damam, tudi tistim z občutljivo kožo.« 

Tina Janša 

V modnem svetu je že 16o leto. Izkušnje z ličenjem si je začela nabirati v filmski in modni industriji, kjer je bila del stilskih in kreativnih svetovalcev na TV SLO in drugje. Nadaljnja ustvarjalna pot jo je vodila preko statusa svobodnega kulturnega delavca do dela za različen TV hiše in ostale projekte, kot so modne revije, snemanje TV oglasov, videospotov, oddaj, filmov, festivalov, fotografskih razstav, slikanja in še veliko drugih. Od leta 2004 je kot samostojni podjetnik na področju profesionalnega ličenja, frizerstva, modnega stiliranja oz. Svetovanja in izobraževanja.

»Za sodelovanje z Bell HypoAllergenic sem se odločila predvsem zaradi kvalitete in pestre izbire artiklov. Všeč mi je, da dekorativna kozmetika vsebuje veliko elementov profesionalne kozmetike, kot so npr. različne baze oz. primerji, diskretne in modne osvetljevalce kože , ki pripomorejo k boljši oz. daljši obstojnosti make upa, itd. Poleg tega pa je še hipoalergena, kar pomeni konec alergij, zategovanja kože, občutljivih oči.. Vsekakor zelo priporočljiva!« 

Mateja Čančer 

Njeno delo je v prvi vrsti potniško delo. Za promocije z ličenjem se je odločila predvsem zaradi pospeševanja prodaje kozmetičnih izdelkov. Z ličenjem se ukvarja že vrsto let. Na podoben način je sodelovala s priznanimi slovenskimi drogerijami, izkušnje si je pa nabirala na raznih družabnih dogodkih ter z ličenjem na televizijskih ekranih.

»Blagovna znamka Bell HypoAllergenic me je prepričala, ko sem jo sama preizkusila in sem navdušena nad kakovostjo le te. Zaupam v izdelke, ki jih ponujam in odgovorno stojim za kozmetično linijo. Priporočam jih vsaki stranki, ne glede na starost in morebitne težave s kožo.«

Kje jih srečate 

Poiščete jih lahko na promocijah kozmetike Bell HypoAllergenic vsak mesec v mnogih Tuš drogerijah po Sloveniji, Maxiju in Nami v Ljubljani. Strokovno vam bodo svetovale in vam zaupale marsikateri profesionalen trik, da vam bo ličenje kar se da olajšano in v užitek.

Mercator center Šiška

12.8.16 (8:30-13:30)
19.8.16 (9:00-15:00)
26.8.16 (14:00-20:00)

 

 

 

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake