3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Naredi si svoj Valentinov look

Za letošnji praznik zaljubljencev sem izbrala tri Valentinove make up looke narejene s kozmetiko Bell HypoAllergenic.

Valentinovo je dan, ko se naše zaljubljeno počutje odraža tudi na našem obrazu. Lahko smo polni nežnosti in miline, okoli nas pa cvetijo pisane rože in letajo lahkotni metulji. Make up mora temu počutju primerno izražati zapeljiv in ljubeč pogled.

Prvotno moramo poskrbeti za nanos ustrezne podlage, zato izberemo kar Bell HypoAllergenic tekoči puder z mat učinkom, vse ostalo pa prepustimo trenutnemu navdihu ali prefinjenemu okusu.

Nežna romantika ta dan res izstopa, zato bi za prvi predlog ličenja izbrala naraven in nedolžen videz, kar dosežem z nekaj več rožnate barve. Za veke bi izbrala bolj bled odtenek Bell Hypoallergenic ONE GLOW senčke, ustnice pa bi poudarila z bolj močno roza barvo Bell HypoAllergenic vlažilne šminke 03. Trepalnice poudarim z maskaro, da ostanejo lepo privihane. Ne smemo pozabiti na bledo rožnato obarvana lička (Bell HypoAllergenic rdečilo v kamnu).

 

Nekatere bodo ta dan malo drznejše in si bodo privoščile močnejši, a še vedno eleganten make up. Takim bi vsekakor priporočila kombinacijo Bell HypoAllergenic črnega eyelinerja v svinčniku in voluminozne maskare v vsaj dveh plasteh, na ustnicah pa vsekakor ne sme manjkati živahno rdeča Bell HypoAllergenic kremna šminka 04. Rob ustnic je nujno potrebno dodatno začrtati z Bell HypoAllergenic črtalom za ustnice v kanček temnejšem odtenku. Rahlo marelični odtenek rdečila bi za izraziteje poudarjene ličnice nanesla pod lično kost.

 

Za tiste, ki se bodo užitkom zaljubljenosti predajale v večernih urah, bi priporočila, še vedno zelo moden in priljubljen videz skrivnostno zadimljenih oči. Izbrala bi rjave odtenke Bell HypoAllergenic senčk triple, močno Bell HypoAllergenic črtalo za oči v čopiču in morda dodala umetne trepalnice. Obraz bi elegantno zasenčila z bronzerjem, na ustnice pa dodala Bell Hypoallergenic sijaj za ustnice 01.

Bodite zaljubljene s popolnim make up-om Bell HypoAllergenic.

Novosti, ki jih obožujem

Pastelno-sladoledni nohtki

Juhu Bell Beauty Gobica za nanos tekočega pudra je tu

Kaj si želim za dan žena

Naredi si svoj Valentinov look