3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Osvetljevanje je novo senčenje

V preteklih letih je bilo ogromno govora o pravilnem senčenju obraza, ko smo želele privlačnejše dele obraza izpostaviti. Vedno več pa je govora o »osvetljevanju« in naše mnenje je, da bo ta tehnika poudarjanja obraznih lastnosti kmalu preplavila svet ličenja.

Razlika med senčenjem in osvetljevanjem

Kot vemo se senčenje osredotoča na oblikovanje senc in kotov na obrazu s pomočjo rdečila in temnejših odtenkov tekočega pudra. Osvetljevanje pa temelji na naravnem privabljanju svetlobe. To je tehnika s katero poudarimte obliko obraza tako, da nežne odsevne izdelke nanesete na izpostavljene dele. S tem lepotnim trikom ustvarite iluzijo osvetljene, napete in sijoče kože.

Katere dele obraza osvetlite

Tehnika je res enostavna. Najbolj priporočljivo je, če začnete z vlažilno podlago za ličila. Perlast osvetljevalec s čopičem nežno nanesete na predele obraza, ki bi jih navadno osvetlilo sonce: po dolžini nosne kosti, nad obrvi, kanček na srčiko ustnic, na zgornji rob ličnih kosti in malenkost na konico brade.

 

Kateri osvetljevalec uporabiti


Pri bodizenska.si priporočamo Bell HypoAllergenic osvetlitveni puder za obraz in telo. Namenjen je pripadnicam nežnejšega spola, ki želijo svoji koži dati svež in spočit videz. Formula, ki vsebuje biserne pigmente zagotavlja učinek prijetnega in naravnega sijaja. Poleg tega po zaslugi blažil kožo tudi mehča.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake