3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Konec težav z neobstojnim make up-om

Konec je veselodecembrskega rajanja. Veliko je bilo poljubljanja, plesanja, objemanja, slikanja... Kako torej do brezhibnega make up-a, ki bo ostojen po najbolj zabavni in čustveni noči v letu? Da se naslednje leto ne boš obremenjevala s čakanjem v dolgih vrstah pred ogledalom, ti pri Bell HypoAllergenic ponujamo nekaj preprostih trikov za obstojnejši večerni make up.

POLT:

Pred nanosom ličil, obraz umij s toplo vodo in mu privošči nežen piling ter hranilno masko. Vlažilna kremica ne sme manjkati. Za daljšo obstojnost make up-a nanesi bazo Bell HypoAllergenic, nadaljuj s tekočim pudrom in zaključiš z BB pudrom v kamnu. Osnovna podlaga bo tako pripravljena na dolgo noč.

 

 

OČI:

Da se senčilo ne bo nabiralo v gubicah, tudi veke namaži s primerjem Bell HypoAlergenic. Za privlačnejši videz poleg eyelinerja Bell HypoAllergenic, smokey eyes senčil in maskare uporabi še umetne trepalnice.

 

USTNICE:

Z uporabo korektorja in barvice za ustnice Bell HypoAllergenic boš učinkovito preprečila razmazan izgled šminke. Barvica naj bo nianso svetlejša od šminke. Priporočljiv trik za obstojnojnost šminke je, da ustnice po nanosu rdečila vsaj dvakrat odtisneš na robček. Robček vpije dodatna olja, na ustnicah pa ostane le pigment.

Za piko na i čez celoten make up nanesi transparentni puder za utrjevanje ličil Bell HypoAllergenic in nedvomno boš žarela celo noč.

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake