3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice

Praznična darila

Se vsako leto sprašujete, kaj podariti najdražjim? Se strinjate, da je eden večjih izzivov izbrati darilo za moškega? Sto ljudi, sto okusov. Kako ne zgrešiti nakup? Na spletni strani bodiženska.si imamo odgovore za vsa vaša vprašanja. Tokrat vam bomo pomagali s priporočili pri nakupu daril.

Dajmo prednost nežnejšemu spolu. Ženska je vedno vesela, če ji podarite parfum. Ampak katerega? Kaj pa, če ji izbran vonj ne ustrezal? Pa smo tam. Kar brez skrbi. Na naši spletni strani v kategoriji parfumi boste poleg slikic in ponudbe parfumov našli tudi opise le teh. Približno pa že poznate okus svoje najdražje ali svoje najboljše prijateljice, mame, sestre, kajne? V kolikor ne, previdno potipajte s skritimi vprašanji. Malce pretkanosti vam bo tokrat odpuščeno.

Vedno prelepo darilo za dame je dekorativna kozmetika. Bodiženska.si vam tu ponuja zares pester izbor. Malce pokukajte v kozmetično torbico osebe, ki jo želite obdariti, da začutite njen »okus«, nato pa veselo v shopping. Pri nakupu kozmetike Bell Hypoallergenic se hkrati ognete tudi tveganju, da bi imela vaša dama, prijateljica ali sorodnica kakšne težave s kožo, če se bo s to blagovno znamko srečala prvič. Kozmetika je namreč hipoalergena.

Oglejte si še kategorijo darilni seti in akcije, v kolikor menite, da bi bil paket presenečanja najboljša izbira darila.

Za moške priporočamo skok v kategorijo Moški svet. Čaka vas bogat nabor moške kozmetike, darilnih setov in parfumov prestižnih blagovnih znamk po top ugodnih cenah.

Ustavimo se na naši podstrani Bodivitalen. V kolikor želite biti letos predvsem praktični in koristni z obdarovanjem, si oglejte nabor izdelkov L'Angelica. Košara, napolnjena s samimi koristnimi in zdravimi izdelki bo razveselila oba spola vseh starosti. S takšnim darilom boste obdarjencu morda celo podali novo motivacijo za spremembno načina prehranjevanja in stila življenja. To je šele darilo! Še namig: Košaro z izdelki L'Angelica zavijte v celofan in dodajte veliko rdečo pentljo! Bogat vizualni efekt zagotovljen.

Vesele praznike in srečno 2016!

Trendi 2018

Nega ustnic pozimi

NA TESTU: Lepotni trik Youtube guruja Wayne Goss-a

Kako se lotiti depilacije kot iz salona v udobju doma?

Kako pravilno prekriti mozoljčke in podočnjake