3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€

Pomoč uporabnikom

Kako naročiti

Za nakupovanje na naši spletni strani je potrebno ustvariti uporabniški račun. To lahko storite preko povezave »Registracija« (v zgornjem desnem kotu strani), ali tekom nakupa, ko se bo od vas zahtevalo določiti način plačila in dostave. Potrebno je navesti podatke označene z zvezdico. Pri izpoljnjevanju obrazca, bodite pozorni na točnost podatkov. Vaš elektronski naslov je hkrati tudi vaše bodoče uporabniško ime. Ko ste oddali vaše podatke prejmete potrdilo o uspešno opravljeni registraciji na navedeni e-naslov. Nato le še kliknite na povezavo v sporočilu in vaša registracija je opravljena ter lahko začnete kupovati v spletni trgovini ali zaključite odprto naročilo. Ko ste ga prejeli kliknite na povezavo v sporočilu in vaša registracija je opravljena ter lahko začnete kupovati v spletni trgovini ali zaključite odprto naročilo.

Postopek naročanja

Želeni izdelek si lahko podrobneje ogledate s klikom „v košarico“ ali „podrobnosti“, ter s klikom na sliko ali ime izdelka. Izbranemu izdelku določite barvo, v kolikor je možnosti več in količino ter ga s klikom na roza pobarvan gumb „v košarico“ prenesete v vašo spletno košarico. Nakupovanje lahko nadaljujete tako, da kliknete gumb „nadaljuj z nakupovanjem“ ali zaključite tako, da kliknete gumb „naroči“, ki vas preusmeri k zaključku nakupa.

Koraki naročanja
  • 1. Priprava košarice - tukaj lahko seznam košarice poljubno urejate, brišete neželjene izdelke s klikom na »odstrani iz košarice«, ali pa spremenite količino posameznega artikla. V primeru, da ste zadovoljni z vašo izbiro in želite zaključiti nakup, se premaknete na drugi korak vašega nakupa, na »Koda za popust«.
  • 2. Koda za popust – v kolikor imate kodo za popust jo vpišite v to polje in potrdite s pritiskom na roza obarvan gumb „Upoštevaj“. Kodo za popust lahko pridobite na več načinov: v oglasnih sporočilih na facebook-u, v revijah, preko elektronske pošte, v paketu ob naročilu...
  • 3. Določitev načina dostave in plačila – kliknite na krogec pri eni od štirih možnosti, glede na to, katera vam odgovarja. Krogec se bo obarval zeleno.
  • 4. Določitev naslova - aktivnim uporabnikom se prednastavljeno z zeleno piko označi njihov naslov, ki so ga vnesli ob registraciji. Če želite zamenjati naslov kliknite v krogec kjer zraven piše „drug naslov“ in odpre se vam polje za vnos naslova. Neprijavljene uporabnike program preusmeri na prijavo oz. registracijo in nato nadaljujejo s postopkom nakupa. Ko sta z zeleno piko označena oba polja („način dostave in plačila“ ter „naslov dostave“ se vam gumb „Naroči“ obarva zeleno. S klikom nanj vas program preusmeri v pregled naročila.
  • 5. Potrditev naročila – še enkrat si ogledamo svoje naročilo in vse možnosti, ki smo jih določili. Če smo zadovoljni z izbranim potrdimo naročilo.
  • 6. Zaključek naročila – po zaključenem naročilu dobimo obvestilo po e-pošti o sklenjeni pogodbi, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako vrniti blago, če bo to potrebno in mogoče.