3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
$product->name
-20% 3.99 € 3.19 €
0 zvezd
Na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

L'Angelica zeliščni čaj ZA LEPŠO POSTAVO 20 vrečk

Komarček, zeleni čaj, zelena kava, kolovec in sivka za naravno pomoč pri oblikovanju tele...

Komarček (Foeniculum vulgare-semena), Jabolko (Malus domestica- sadež), Zelena kava (Coffea arabica – semena), Kolovec (Cola nitida – semena), Zeleni čaj (Camelia sinensis - listi), Breza (Betula pendula – listi), Medena detelja (Melilotus officinalis-listi), Sivka (Lavandula officinalis – cvet)

HRANILNA VREDNOST za 100 ml čaja (za napitek, ki je bil pripravljen z eno filter vrečko čaja in 200 ml vode): Energijska vrednost 0 kJ/kcal, Maščobe 0g, od tega nasičene maščobe 0g, Ogljikovi hidrati 0g, od tega sladkor 0g, Prehranske Vlaknine 0g, Beljakovine 0g, Sol 0,00g.

Komarček, zeleni čaj, zelena kava, kolovec in sivka za naravno pomoč pri oblikovanju telesa

Kombinacija komarčka, zelenega čaja, zelene kave, kolovca in sivke pomaga pri:

  • uravnavanju telesne teže,
  • preprečevanju nabiranja telesnega maščevja,
  • vzdrževanju redne in urejene prebave;
  • odvajanju odvečne vode iz telesa,
  • splošnem izboljšanju počutja.

Zakaj je pomembno vzdrževati normalno telesno težo?

Vzdrževanje normalne telesne teže je osnovnega pomena za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Prekomerna telesna teža je najpogosteje povezana s prevelikim vnosom maščob, predvsem nasičenih, ki so najbolj škodljive za naše telo. Te maščobe najdemo predvsem v hitro pripravljeni hrani, slanih prigrizkih, margarini, sladicah, itd. Ker z leti telesna teža navadno narašča, jo je potrebno ustrezno uravnavati vse življenje.

Kdo je izpostavljen največjemu tveganju?

Težave z uravnavanjem telesne teže se najpogosteje pojavljajo pri osebah, ki:

  • imajo visoko ravnen holesterola,
  • imajo povišan krvni tlak,
  • imajo slabe prehranjevalne navade in se pogosto prehranjujejo z visoko-kalorično hrano, ki ima tudi visoko vsebnost maščob,
  • se malo gibljejo.

Kako si lahko pomagamo?

Med najučinkovitejše načine uravnavanja telesne teže se uvršča redna telesna aktivnost v kombinaciji z zdravim načinom prehranjevanja, kar je tesno povezano z zmanjšanjem količin maščob in sladkorjev v prehrani.

Pri tem nam lahko pomagajo tudi naravne učinkovine, ki jih najdemo tudi v čajni mešanici Čaj za lepšo postavo, ki so ga razvili strokovnjaki Zeliščnega inštituta L’Angelica. V mešanici se dopolnjujejo blagodejni učinki komarčka, zelene kave, zelenega čaja, kolovca in sivke, ki lahko ob zdravem načinu življenja ter uravnoteženi prehrani pomagajo pri ohranjanju lepe postave.

Komarček na naraven način spodbuja izločanje črevesnih plinov. Zmanjšuje namreč fermentacijo in spodbuja prehod hrane skozi prebavni trakt. Mešanici je dodan tudi kolovec, ki v kombinaciji z zeleno kavo in zelenim čajem pomaga pri uravnavanju telesne teže in spodbuja kurjenje maščobnih blazinic. Čajno mešanico dopolnjuje še medena detelja, ki spodbuja odvajanje odvečne vode. Za prijeten in svež okus pa so čaju dodani še posušeni cvetovi sivke.

NAVODILA ZA UPORABO: Za odličen čaj uporabite eno filter vrečko za eno skodelico napitka (200 ml), dodajte vrelo vodo, brez da bi jo nalili neposredno na vrečko. Pustite namakati 3 do 5 minut in sladkajte z  malo sladkorja ali nizkokaloričnega sladila. Priporoča se pitje skodelice čaja do 3 krat dnevno, zaželeno med obroki, v 3 tedenskem obdobju. Preizkusite tudi mrzel čaj, saj ohrani vse svoje blagodejne lastnosti.

Aktivne snovi

3 filter vrečke

Jabolko

1020 mg

Zelena kava

750 mg

Kolovec

797 mg

Zeleni čaj

701 mg

Breza

80 mg

 

Odgovorna oseba (proizvajalec): Coswell S.p.A., Via Pietro Gobetti, 4, 40050 Funo, Argelato BO, Italija, http://www.coswell.biz 

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 19+14