3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
$product->name
-61% 3.99 € 1.56 €
0 zvezd
Na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

L'Angelica zeliščni čaj MIX-4v1 20 vrečk

L’ANGELICA PAKET ČAJEV - 4 OKUSI ZA VSAK TRENUTEK DNEVA Po...

Čaj za prečiščevanje: poprova meta (Mentha x piperita L. – listi) 26,25%, koromač (Foeniculum vulgare Mill. – semena), pegasti badelj (Silybum marianum Gaertn. – semena) 16%, sladki koren (Glycyrrhiza glabra L. – korenina), kinovec (Cinchoa officinalis L. – lubje), črni bezeg (Sambucus nigra L. – cvetovi). Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

Čaj komarček:  koromač (Foeniculum Vulgare Mill. – semena) 85%, zvezdasti janež (Illicium verum Hook.f. – plod). 

Čaj za pomiritev:  Kamilica (Matricaria chamomilla-cvetovi) 44,4%, Melisa (Melissa officinalis-listi) 22,2%, Breza (Betula pendula-listi), Pasijonka (Passiflora incarnata-vršički), Sivka (Lavandula officinalis-cvetovi) 5,6%.

Čaj za po obrokih: zvezdasti janež (Illicium verum Hook.f. – plod) 27%, poprova meta (Mentha x piperita L. – listi) 25%, melisa (Melissa officinalis L. – listi), sladki koren (Glycyrrhiza glabra L. – korenina), sivka (Lavandula Officinalis chaix zvrst – cvet), kininovec (Cinchoa officinalis L. – lubje), encijan (Gentiana lutea L. – korenina) 2%. Vsebuje sladki koren. Ljudje s povišanim krvnim tlakom naj se izogibajo prekomernemu uživanju.

L’ANGELICA PAKET ČAJEV - 4 OKUSI ZA VSAK TRENUTEK DNEVA

Poskrbite za dobro počutje skozi ves dan s paketom čajev L’Angelica s 4 različnimi okusi

Paket združuje Čaj za prečiščevanje, Čaj komarček, Čaj za pomiritev in Čaj po obrokih.

  1. L’ANGELICA ZELIŠČNI ČAJ ZA PREČIŠČEVANJE

Naravna zeliščna mešanica za učinkovito razstrupljanje telesa

Zakaj je pomembno poskrbeti za razstrupljanje telesa?

Stres, sedeč način življenja in slabe prehranjevalne navade so pogosto del našega vsakdana, kar povzroča kopičenje toksinov in strupov v telesu.

Razstrupljanje je proces, s katerim pomagamo našemu telesu izločati toksine. S tem ponovno vzpostavimo ravnovesje, ohranjamo zdravje in dobro počutje ter okrepimo naš imunski sistem.

Kako si lahko pomagamo?

Jetra so ključni organ v procesu razstrupljanja in imajo izredno sposobnost samoobnove. Pri tem pa jim lahko pomagamo z zdravo prehrano, gibanjem in naravnimi zelišči, kot so komarček, sladki koren, pegasti badelj, poprova meta in bezeg, ki varujejo jetra ter pospešujejo procese razstrupljanja.

Naravno mešanico teh zelišč najdemo tudi v L’Angelica zeliščnem čaju za prečiščevanje. Strokovnjaki Zeliščnega inštituta L’Angelica so v enem čaju združili moč izvlečkov pegastega badlja, ki je znan po svojih učinkih na delovanje jeter in na čiščenje organizma, črnega bezga, ki pomaga pri izločanju odvečne vode, ter komarčka in poprove mete za odličen okus in lažjo prebavo.

Navodila za uporabo: Svetujemo, da 2 tedna uživate pripravek iz 2-3 čajnih vrečk na dan. Odsvetujemo pitje čaja v času nosečnosti.

Aktivne snovi

1 filter vrečk

Poprova meta

525 mg

Komarček

325 mg

Pegasti badelj

320 mg

Sladki koren

220 mg

Rabarbara

210 mg

  1. L’ANGELICA ZELIŠČNI ČAJ KOMARČEK

Naravna moč komarčka in zvezdastega janeža za zdravo in urejeno prebavo.

Zakaj je pomembno poskrbeti za zdravo prebavo?

Zdrava prebava je bistvenega pomena za zdravje celotnega telesa, saj se ob počasni prebavi (ali celo zaprtju) v telesu pričnejo nabirati strupi, kar vodi v slabše počutje in včasih tudi do zdravstvenih težav.

Kako si lahko pomagamo pri težavah s prebavo?

Pri lajšanju težav s prebavo nam poleg rednega gibanja in zdravega načina prehranjevanja lahko pomagajo tudi naravna zelišča, ki spodbujajo prebavo. Strokovnjaki iz Zeliščnega inštituta L’Angelica so tako razvili L’Angelica zeliščni čaj komarček. Komarček na naraven način zavira napenjanje v trebuhu in spodbuja izločanje črevesnih plinov ter blagodejno deluje na prebavo. Čaj odlikuje tudi osvežujoč okus, ki je primeren za uživanje v vseh trenutkih dneva.

Navodila za uporabo: za odličen koromačev čaj uporabite eno čajno vrečko za vsako skodelico (200 ml), prilijte vrelo vodo, toda ne neposredno na vrečko. Svetujemo, da popijete čaj vsakič, ko čutite potrebo. Poizkusite tudi ohlajenega, ohrani dobrodejne lastnosti.

Aktivne snovi

1 filter vrečk

Komarček

1,7 g

  1. L’ANGELICA ZELIŠČNI VEČERNI ČAJ ZA POMIRITEV

Zakaj je pomembno poskrbeti za sprostitev?

Stres je sestavni del našega vsakdanjega življenja. Včasih pa se zgodi, da zunanji viri stresa postanejo premočni in jih naše telo ne zmore več kompenzirati, kar se pokaže v težavah z izčrpanostjo ter nespečnostjo. Sproščanje in doseganje kvalitetnega spanja sta ključnega pomena, saj nas napolnita z energijo, ki nam pomaga premagovati dnevne izzive ter ponovno vzpostaviti izgubljeno ravnovesje.

Kako si lahko pomagamo?

Pri premagovanju stresa si lahko pomagamo z naravnimi učinkovinami, ki jih vsebujejo kamilica in melisa, breza, pasijonka in sivka. Strokovnjaki Zeliščnega inštituta L'Angelica so zato oblikovali edinstveno formulo, ki temelji prav na teh zeliščih, in jo združili v LAngelica večernem čaju za pomiritev. Kamilica deluje kot blago pomirjevalo, saj sprošča in ugodno vpliva na spanec. Melisa ravno tako dobrodejno deluje na spanec, poleg tega pa pomaga tudi pri odpravljanju krčev, ki nastajajo v črevesju kot posledica živčnosti in napetosti. Pasijonka in sivka dodajata čaju izjemno prijeten okus, ki spremeni pitje čaja v prijeten in sproščujoč trenutek.

Navodila za uporabo: Svetujemo, da po potrebi zaužijete pripravek iz 1-2 čajnih vrečk.

Aktivne snovi

1 filter vrečka

Kamilica

755 mg

Melisa

377 mg

Pasijonka

104 mg

Sivka

95 mg

  1. LANGELICA ZELIŠČNI ČAJ PO OBROKIH

Naravna zeliščna mešanica zvezdastega janeža, mete, encijana in kininovca za boljšo prebavo

Zakaj je pomembno poskrbeti za zdravo prebavo po obrokih?

Intenzivni delovni ritmi so pogosto vzrok za hitre in nezdrave obroke, ki lahko povzročijo občutek težine in slabo počutje med prebavljanjem. Vse to otežuje normalno delovanje prebave in lahko včasih vodi celo do zaprtja.

Kako si lahko pomagamo?

Pri lajšanju težav s prebavo si lahko pomagamo tako, da skušamo jesti čim bolj zdravo in lahko prebavljivo hrano ter poskrbimo za zdrav način življenja. Pri tem si lahko pomagamo tudi z naravnimi zelišči, ki spodbujajo procese prebave.

Strokovnjaki iz Zeliščnega inštituta L'Angelica so skrbno izbrali mešanico dragocenih zdravilnih rastlin, ki spodbujajo delovanje prebave in lajšajo občutek napihnjenosti. V čajni mešanici so združili encijan, ki pomaga pri občutku prebavnega ugodja ter janeža in mete, ki pomagata pri prebavnih procesih in dodajta čaju svež in prijeten okus.

Navodila za uporabo: Svetujemo, da zaužijete pripravek iz 1-2 čajnih vrečk po obroku.

Aktivne snovi

1 filter vrečk

Zvezdasti janež

540 mg

Poprova meta

500 mg

Kininovec

44 mg

Encijan

40 mg

 

Odgovorna oseba (proizvajalec): Coswell S.p.A., Via Pietro Gobetti, 4, 40050 Funo, Argelato BO, Italija, http://www.coswell.biz 

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 1+8