3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice

ZNEBITE SE NEPRIJETNEGA VONJA NA ŠPORTNIH OBLAČILIH

Velikokrat se zgodi, da po teku, telovadbi ali drugi intenzivnejši vadbi naša športna oblačila dobijo neprijeten vonj, predvsem v predelu pazduh, kjer se običajno močneje potimo. Tudi ko oblačila po vadbi opremo, se vonja nikakor ne moremo znebiti in ko si naslednjič nadenemo športno operemo dišijo oblačila po vsem, razen po svežem mehčalcu.

Kaj lahko storimo?

Največkrat oblačila po pranju ne izgubijo neprijetnega vonja zato, ker jih peremo na nižji temperaturi. To pomeni, da je oblačilo čisto, ne pa tudi dezinficirano. V njem namreč ostanejo mikrobi, ki povzročajo neprijeten vonj. Neprijetnega vonja se lahko znebimo s Sanytolom, tekočim dezinfekcijskim sredstvom za dezinfekcijo perila. Sanytol odstrani bakterije in glive pri vseh temperaturah odstrani bakterije in glive in za sabo pusti prijeten občutek svežine. Ker ne vsebuje klora ali sestavin, ki bi poškodovale vlakna in barve, je primeren za vse vrste belih in barvnih tkanin.

Pa še dodaten nasvet:
Neprijeten vonj je veliko lažje odstraniti iz naravnih materialov kot je bombaž, zato se pri naslednjem nakupu športnih oblačil poskusite izogniti sintetičnim materialom.