3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

ZANZARELLA sprej v peni proti OSAM in SRŠENOM 400 ml

Zanzarella sprej proti osam in sršenom je insekticid v obliki aeroso...
-56% 6.95 €
2.99 €

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

100g proizvoda vsebuje:

Cipermetrin (CAS št.: 52315-07-8): 0,125 g

Tetrametrin (CAS št.: 7696-12-0): 0,25 g

Piperonil butoksid (CAS št.: 51-03-6) 1,25 g

Snovi, ki privabljajo(hrana) in pomožne snovi: do 100g 

Zanzarella sprej proti osam in sršenom je insekticid v obliki aerosola za zatiranje letečih in gomazečih žuželk kot so: muhe, komarji, ose, sršeni, zelene smrdljivke, hrošči in mravlje. Zaradi svoje sestave ima dvojen učinek tako, da zatira insekte, ki so prisotni v času tretiranja, prav tako pa ima tudi rezidualno delovanje in preprečuje ponovne napade škodljivcev.

NAVODILO ZA UPORABO

Pred uporabo pršilko dobro pretresite.

Sredstvo uporabljajte v skladu z navodili. Ne uporabite pretirane količine sredstva. Pri zatiranju letečih insektov v normalno veliki sobi, pršimo največ 5 sekund. Tretiranje ponovimo samo, ko je potrebno in pri tem pršimo navzgor, stran od ljudi. Preprečimo kopičenje vnetljivega plina. Pri zatiranju gomazečih insektov (hrošči, mravlje, itd.) pršimo po površinah, kjer se insekti zadržujejo kot npr. v kotih,na okenskih policah, podbojih vrat, v razpokah, pod pohištvom in gospodinjskim aparati, v bližini smetnjakov ipd.. Vsebina pršilke običajno zadostuje za tretiranje 20 - 30 m2 površine. Prostore tretirane s sredstvom lahko ponovno uporabljamo, ko se tretirana površina posuši. Potem, ko se je nanos sredstva posušil je priporočljivo, da se prostori prezračijo.

Odgovorna oseba (proizvajalec): Coswell S.p.A., Via Pietro Gobetti, 4, 40050 Funo, Argelato BO, Italija, http://www.coswell.biz

 

 

OPOZORILA

Sredstvo uporabljajte v skladu z navodili. Ne uporabite pretirane količine sredstva. Sredstvo se sme uporabljati samo v zaprtih prostorih. Prostore pred ponovno uporabo temeljito prezračite. Izogibajte se stiku z očmi in kožo. Ne vdihavajte meglice razpršila in ne pršite v oči. V primeru stika z očmi, oči takoj temeljito izperite s tekočo vodo in poiščite zdravniško pomoč. Po uporabi sredstva si v primeru onesnaženja, umijemo roke.

Pri uporabi sredstva ne onesnaževati hrane, pijače ali posode za hrano ali pijačo. Ne kaditi, piti ali jesti med uporabo. Hraniti izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Sredstvo ni primerno za uporabo v prostorih, kjer se zadržujejo bolj občutljivi ljudje (astmatiki, otroci, nosečnice …).

Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Preprečite elektrostatično naelektrenje. S sredstvom ravnajte previdno.

PRVA POMOČ

Splošni ukrepi: Prizadeto osebo se umakne iz kontaminiranega območja na svež zrak in se ji zagotovi osnovne življenjske funkcije. Takoj se pokliče zdravnika in se mu pokaže originalno embalažo in/ali navodilo za uporabo sredstva.

V primeru stika s kožo: Kožo speremo z milom in vodo. V primeru draženja se posvetuje z zdravnikom.

V primeru stika z očmi: S palcem in kazalcem se razpre očesni veki in oči temeljito spere s čisto vodo. V primeru draženja se posvetuje z zdravnikom.

V primeru zaužitja: Takoj se poišče zdravniško pomoč in se pokaže embalažo ali etiketo.

Pri vdihavanju: Pri vdihavanju večje količine se je potrebno ravnati po splošnih ukrepih.

Navodilo zdravniku: Zdravljenje je simptomatično. Specifičnega antidota ni.

Varnostni list

 

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 12+15