3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

ZANZARELLA sprej MULTIINSECT 400 ml

Zanzarella sprej MULTIINSECT je učinkovit proti komarjem, vključno proti tigrastim komarjem (Aede...
-45% 5.49 €
2.99 €

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

100 g proizvoda vsebuje: d-tetrametrin (0,15 g) in cifenotrin (0,15 g).

Zanzarella sprej MULTIINSECT je učinkovit proti komarjem, vključno proti tigrastim komarjem (Aedes albopictus), ščurkom, osam, pršicam, bolham (pri psih in mačkah v njihovem bivalnem okolju) in stenicam. Zanj je značilen takojšnji učinek in podaljšano delovanje.

Navodilo za uporabo: Proizvod se lahko uporablja, kjer so prisotni insekti ali na površinah, kjer se pogosto zadržujejo. Pred uporabo pločevinko dobro pretresite! Pločevinko držite navpično in pritisnite gumb ter pršite z razdalje najmanj 30 cm. Pršite 4-5 sekund (ne prekoračite tega časa!).

Odgovorna oseba (proizvajalec): Coswell S.p.A., Via Pietro Gobetti, 4, 40050 Funo, Argelato BO, Italija, http://www.coswell.biz

Opozorila: S proizvodom ne onesnažite hrane, pijače ali posod in pribora, ki pride v stik z njimi. Ne uporabljajte v prisotnosti ljudi ali živali! Po uporabi ali v primeru onesnaženja s proizvodom se umijte z milom in vodo. V kolikor proizvod uporabljate v zaprtih prostorih, kot so bivalni prostori (spalnica, dnevna soba), pred ponovnim vstopom prostor prezračite. Pred uporabo zaščitite ali pokrijte terarije, akvarije in kletke živali ter izključite sistem filtracije pri akvarijih. S proizvodom ne omočite površin! Ne pršite direktno na občutljive površine! Ne uporabljajte v prevelikih količinah ali na nepravilen način!

Informacije za zdravnika: Simptomi in učinki: tipični simptomi povzročeni s piretroidi, ki jih je mogoče zaznati s študijami z visokimi odmerki aktivnih sestavin (glavobol, mišična fascikulacija, slabost), niso bili opaženi za ta proizvod. Splošni ukrepi prve pomoči: v primeru dvoma ali trajajočih težav poiščite zdravniško pomoč. V primeru vdihavanja, osebo premestite na sveži zrak, v primeru trajajočih težav, poiščite zdravniško pomoč. Pri stiku s kožo odstranite onesnaženo obleko, kožo temeljito sperite z milom in vodo. V primeru stika z očmi, oči z odprtimi vekami spirajte pod tekočo vodo, v primeru draženja poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja usta sperite z vodo. Ne povzročajte bruhanja pri nezavestnih osebah ali osebah, ki so zmedeni, takoj poiščite zdravniško pomoč. Nasvet za zdravnika: zdraviti simptomatsko. Posvetujte se s Centrom za zastrupitve.  Odstranjevanje: Prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, oddajte pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Oznaka nevarnosti: Nevarno! Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok.

Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Preprečiti sproščanje v okolje. Prestreči razlito tekočino. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122°F.

Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Varnostni list

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 4+20