3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

SANYTOL sprej za dezinfekcijo ČEVLJEV 150ml

Ali ste vedeli...Bakterije, plesni in glivice v čevljih so odgovorni za
3.99€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

Bifenil-2-ol: 4g/kg; Etanol: 306,5 g/kg

Ali ste vedeli...
Bakterije, plesni in glivice v čevljih so odgovorni za neprijetne vonjave in lahko prenašajo bolezni ali povzročajo draženje. Sanytol, strokovnjak za dezinfekcijo brez belil, je razvil dezinfekcijsko sredstvo za obutev za odstranjevanje mikrobov, bakterij, virusov in glivic, vključno s Trichophyton rubrum, odgovornim za atletsko stopalo. Njegova edinstvena formula absorbira slab vonj, globinsko dezinficira in pušča prijeten občutek svežine.
Ima trojno delovanje:
Baktericidno, v skladu s standardom EN 13697 (5 min)
Fungicidno, v skladu s standardom EN 13697 (15 min)
Virucidno, v skladu s standardom EN 4476 (30 min)

 

NAVODILO ZA UPORABO:
Uporablja se samo za notranjost obutve. Ne smete ga nanašati na druge površine ali ga pršiti v zrak. Pred uporabo pretresite! Pršite neposredno v čevlje. Pustite delovati nekaj minut, tako da se posuši. S proizvodom obdelana obutev ne sme priti v neposreden stik s kožo. Ne uporabljajte na usnju! Za druge občutljive materiale proizvod preizkusite na skritem delu. Uporabljajte vsaj enkrat tedensko.

 

 Odgovorna oseba (proizvajalec): AC Marca Brands, S.L.U., Avda. Carrilet 293-297, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Španija, http://www.acmarca.com/

Nevarno! Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE /zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/ 122 °F. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Rok uporabe: 2 leti od datuma proizvodnje. Serijska številka: odtisnjena na embalaži. Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

 

Varnostni list

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 14+20