3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

SANYTOL dezinfekcijsko sredstvo za PERILO in PRALNI STROJ 500 ml

Sanytol tekoče, koncentrirano dezinfekcijsko sredstvo za dezinfekcijo
3.59€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

biocidna aktivna snov: (TP2/AL): didecildimetilamonijev klorid: 2,7g/100g. Med drugim vsebuje: kationske površinsko aktivne snovi: manj kot 5%, metilizotiazolinon, fenoksietanol, 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol; neionske površinsko aktivne snovi: manj kot 5%. Razkužilo in parfumi (benzyl salicylate). 

Sanytol tekoče, koncentrirano dezinfekcijsko sredstvo za dezinfekcijo perila (v pralnem stroju ali pri ročnem pranju) ter pralnega stroja je namenjeno splošni uporabi.

Ste vedeli? 

Perilo oprano pri nizki temperaturi je čisto, ne pa dezinficirano. V njem ostanejo mikrobi, ki povzročajo neprijeten vonj ali ostanki pralnega sredstva, ki povzročajo srbečico. Dezinfekcijsko sredstvo preprečuje neprijeten vonj ter odstranjuje bakterije, glive in viruse že pri temperaturi 20 stopinj Celzija.  Zaradi svoje edinstvene formule učinkovito uniči trdovratne vonjave na belem in barvnem perilu, pri tem pa ne poškoduje vlaken. Sveža dišava bo poskrbela, da bo vaše perilo dajalo prijeten občutek čistoče. 

Med drugim odstranjuje : STAPHYLOCOCCUS AUREUS, ESCHERICHIA COLI, ENTEROCOCCUS HIRAE, CANDIDA ALBICANC, virus influence A.

Ker ne vsebuje niti klora, niti sestavin, ki bi utegnile poškodovati vlakna in barve, je primeren za vse vrste belih in barvnih tkanin.

Izdelek ima trojno delovanje: BAKTERICID po standardu EN 1276 (5 min), FUNGICID po standardu EN 1650 (10 min), Aktivna snov proti virusu influence A (H1N1) po standardu EN14476 (10 min). 

Zadostuje za 25 pranj, Uniči 99,99% mikroorganizmov.

Navodilo za uporabo: V pralnem stroju: uporaben je z vsemu vrstami pralnih sredstev. V predal za mehčalec namesto mehčalca zlijte 45 ml proizvoda. Perilo operite kot običajno, pri tem upoštevajte navodila za pranje, navedena na etiketi oblačil. Ročno pranje: zlijte 1/2 pokrovčka (20 mL) proizvoda v 3,5 L vode (zadnja voda pri izplakovanju). Pustite delovati 15 minut in nato perilo izperite. Dezinfekcija pralnega stroja: zlijte 3/4 pokrovčka (30 mL) proizvoda v predal za mehčalec. Ne dodajajte drugih pralnih sredstev. Vključite program za izplakovanje. Postopek izvajajte po potrebi.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Odgovorna oseba (proizvajalec): AC Marca Brands, S.L.U., Avda. Carrilet 293-297, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Španija, http://www.acmarca.com/

 POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Ne zaužiti. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko naredite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstranite vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

Varnostni list

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 11+8