3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

IDEAL BACK2WHITE 400 g

Prašek za pranje in beljenje belega perila v pralnem stroju vsebuje aktivne encime. Pere i...
5.79€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

 Vsebuje: natrijev ditionit

Sestavine (Uredbe (ES) št. 648/2004): manj kot 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, sredstva za optično beljenje,  parfumi (butylphenyl methylpropional, alpha.-hexylcinnamaldehyde, citronellol).

 

Prašek za pranje in beljenje belega perila v pralnem stroju vsebuje aktivne encime. Pere in beli vse tkanine. Povrne prvotno belino belemu perilu, ki je obledelo, postalo sivo ali rumenkasto, ter odišavi vaše perilo. Lahko se uporablja tudi za odstranjevanje barvnih madežev nastalih zaradi napak pri pranju.

Navodilo za uporabo: Pralni stroj napolnite z belim perilom. Perilo naj bo raztegnjeno, brez pregibov. Eno pakiranje zadostuje za največ 4 kg perila. Odrežite pri označeni črti in položite vrečko na vrh perila ne da bi izpraznili vsebino. Vsebine ne delite, uporabite jo za enkratno pranje! Ne dodajajte detergenta, ker ima izdelek sam po sebi pralni učinek. Lahko dodate mehčalec v za to predviden predalček pralnega stroja. Takoj vključite dolg program z najmanjšo temperaturo 60ºC brez predpranja. Učinek se poveča pri 90ºC, če to dovoljuje vrsta tkanine. Posušite v sušilnem stroju ali na zraku. Vedno upoštevajte navodila za pranje na etiketah oblačil.

Priporočila: samo za belo perilo

Pozor: Manj učinkovit za perilo iz sintetike (akril, poliester,...). Ne škoduje pralnemu stroju in perilu. Vsebina se ne more deliti. Nikoli ne mešajte Back2White s peroksidom ali izdelki z aktivnim kisikom. Pred uporabo  odstranite vse kovinske okraske. Priporočamo uporabo gospodinjskih rokavic.

Odgovorna oseba (proizvajalec): AC Marca Brands, S.L.U., Avda. Carrilet 293-297, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Španija, http://www.acmarca.com/

Nevarno. Samosegrevanje: lahko povzroči požar.  Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. V stiku s kislinami se sprošča strupen plin. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščito za oči. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE /zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Varnostni list

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 9+4