3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

IDEAL 100% NOIR 400 g

Ideal 100% NOIR je uporaben predvsem za osvežitev obledelih črnih  tkanin iz BOMBAŽA, L...
5.79€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

Dinatrijev metasilikat (EC 229-912-9), C.I REACTIVE BLACK 5 (EC 241-164-5)

Ne zaužiti!

Ideal 100% NOIR je uporaben predvsem za osvežitev obledelih črnih  tkanin iz BOMBAŽA, LANU, VISKOZE, JUTE, pa tudi mešane tkanine, ki vsebuje vsaj 50% naravnih vlaken.

Izdelek je že pripravljen za uporabo, sol je že dodana.

1 vrečka osvežilca zadostuje za približno 1000 g suhe tkanine.

Priporočila: pred barvanjem stehtajte oblačila. Barvajte samo čiste tkanine. Po končanem barvanju dvakrat ali trikrat operite pobarvana oblačila ločeno ali skupaj s temnimi tkaninami.

Navodilo za uporabo: Pralni stroj napolnite z oblačili. Vrečko odrežite po označeni črti na vrhu in jo položite na vrh oblačil ne da bi jo stresli. Vsebine ne delite, uporabite jo za enkratno pranje! Izberite najdaljši program pranja pri 40ºC (brez predpranja). Po končanem barvanju odstranite prazno vrečko, pustite oblačila v bobnu pralnega stroja in ponovite pranje pri 40ºC, pri čemer dodajte običajen pralni prašek. Po končanem pranju sušite oblačila v senci ali v sušilnem stroju. 

Odgovorna oseba (proizvajalec): AC Marca Brands, S.L.U., Avda. Carrilet 293-297, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Španija, http://www.acmarca.com/

 

Nevarno. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Lahko povzroči simptome alergije ali astme ali težave z dihanjem pri vdihavanju. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati prahu.         Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Pri respiratornih simptomih: Pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.

Zastopnik za SLO: Bitrade d.o.o.

Varnostni list

 

 

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 0+2