3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

STREP set za depilacijo

Si želite učinkovito in profesionalno odstranjevanje dlačic kot v lepotnem salon...
17.59€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

  1. Colophonium, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Rosinate, Cera Microcristallina, Talc, Parfum, Cera Alba, Titanium Dioxide, Ci 15865, Mica, Ci 77891, Cobalt Titanium Oxide.

  2. Paraffinum Liquidum, C12-13 Alkyl Lactate, Tocopheryl Acetate, Menthol, Pelargonium Graveolens Oil, Citronellol, Geraniol, Linalool, Bisabolol, Propyl Gallate, Citral.

Si želite učinkovito in profesionalno odstranjevanje dlačic kot v lepotnem salonu? Potem je set za depilacijo Strep kot nalašč za vas.

Strep set za depilacijo je idealna metoda za enostavno in učinkovito odstranjevanje dlačic. Za profesionalen rezultat, kot v lepotnem salonu. Posebna formula z naravnim voskom in titanijevim dioksidom učinkovito in nežno odstranjuje dlake, kožo pa obenem neguje. Tako bo vaša koža takoj po depilaciji voljna in mehka, brez neprijetnih rdečic ali izpuščajev.

S setom za depilacijo Strep bo vaša koža gladka in voljna, učinek pa bo opazen še tedne.

Set vsebuje: električni grelec voska – refil kaseta z voskom – 15 depilacijskih trakov – 2 čistilna robčka – priključna vrvica za priključek na 220v- navodila za uporabo.

 Navodilo za uporabo: 

  1. Vstavite kaseto z voskom v električni grelec. Grelec vključite v vtičnico (220V). Počakajte, da se vosek popolnoma raztopi - ponavadi v 18-25 minutah (Sledite priloženim navodilom). Med odstranjevanjem dlačic lahko grelec pustite priključen, da se temperatura voska prilagaja. Ko je grelec izključen, bo vosek ohranjal optimalno temperaturo približno 15 minut. Po uporabi grelec izključite iz napetosti.
  2. Preden odstranite refil z voskom iz grelca in pričnete z uporabo, nanesite vosek na čisto krpo tako, da je nanos enakomeren in vosek lepo teče.
  3. Pred nanosom voska mora biti koža čista in suha. Nanesite vosek na mesto depilacije v tankem in enakomernem sloju v smeri rasti dlak. Koža mora biti napeta.
  4. Na vosek položite trak in ga večkrat nežno pritisnite na kožo, da se trak dobro oprime.
  5. Potegnite trak v nasprotni smeri rasti dlak. Trak držite čim bližje in vzporedno s kožo. Trak lahko uporabite večkrat. Po končani depilaciji očistite preostanek voska s priloženim čistilnim robčkom ali z bombažno blazinico prepojeno z olivnim oljem.

Odgovorna oseba (proizvajalec): Sodalco S.R.L., Viale Europa, 12, 26855 Lodi Vecchio LO, Italija

 

Refil: ne uporabljajte voska na krčnih žilah, materinih znamenjih, brazgotinah, vrezninah, ranah, opeklinah po sončenju. Svetujemo, da pred depilacijo naredite preizkus na majhnem delu kože. Depilacijo nadaljujete šele po 24 urah, če niste opazili neželene reakcije. Če opazite kakršnokoli nenavadno reakcijo, odstranite vosek z robčkom ali kosmičem vate namočenim v olivno olje. Če se koža dalj časa ne bi pomirila, obiščite zdravnika. Svetujemo, da ne depilirate kože na istem mestu večkrat istočasno. Takoj po depiliranju ne uporabite deodorantov, parfumov; depilirane kože takoj po depilaciji ne izpostavljajte soncu. Ne segrevajte voska na plinu, električni ali mikrovalovni pečici. Rdečica kože takoj po depilaciji je normalna, omilite jo lahko z uporabo kreme po depilaciji. Boljše rezultate depilacije dosežete, če kožo pred depilacijo temeljito očistite in osušite, najboljšo pa, če napravite »peeling« kože 24 ur pred depilacijo. Tako boste tudi preprečili vraščanje dlak. Hranite izven dosega otrok. Preprečite stik z očmi. V primeru zaužitja obiščite zdravnika in mu pokažite izdelek.

Grelec: Pozorno preberite priložena navodila in opozorila. Ne pozabiti izključiti grelca iz napetosti po uporabi. Pred priklopom grelca preverite, da je napetost omrežja ustrezna. Ne priključite grelca, če je v stiku z vodo. Poškodovan aparat lahko povzroči poškodbe. Pred uporabo preverite stanje grelca. Napravo lahko popravlja le tehnični strokovnjak. Za preprečitev nevarnega pregrevanja naj naprava ne bo priključena, ko se ne uporablja. Ne postavite naprave v vodo. Ne uporabljajte v bližini vode, prhe, kopalne kadi. V vlažnih in mokrih prostorih ne uporabljajte električnih podaljškov, ne rokujte z napravo z mokrimi rokami. Ne izpostavljajte naprave dežju in soncu. Ne dovolite uporabe naprave otrokom. Primerno samo za uporabo, za katere je naprava namenjena. Proizvajalec ni odgovoren za poškodbe, ki nastanejo pri napačni uporabi.

V skladu z direktivo 2002/96/ES izdelka po končani uporabi ne smete odvreči med komunalne odpadke. Izdelek zbirajte ločeno in ga oddajte v okolju prijazno predelavo.

ELEKTRIČNI GRELEC IMA 2 LETNO GARANCIJO. 

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 8+8