3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

STREP refil- vosek v kaseti 100 ml

  Preizkusite naravni vosek St...
4.98€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

GLYCERYL ROSINATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CeRA ALBA, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, TITANIUM DIOXIDE, PARFUM, CI 26100.

 

Preizkusite naravni vosek Strep s titanijevim dioksidom za učinkovito in profesionalno odstranjevanje dlačic kot v lepotnem salonu.

Vosek Strep je idealen za enostavno in učinkovito odstranjevanje dlačic.

S pomočjo roll on nastavka boste lahko brezhibno in enakomerno nanašali vosek v tankem sloju.

Posebna formula omogoča, da se vosek enostavno in učinkovito oprime dlak, kar zagotavlja nežnejši poteg. Dodan titanijev dioksid pa kožo obenem neguje in preprečuje nastajanje neprijetne rdečice po depilaciji. Tako bo vaša koža mehka in gladka kot svila, učinek pa bo opazen še tedne.

Za učinkovito in profesionalno odstranjevanje dlačic vam priporočamo, da vosek uporabite skupaj z Strep setom za depilacijo in Strep profesional depilacijskimi tekstilnimi trakovi.

Navodila za uporabo:

1. Postavite vložek z voskom v grelec za vosek in vstavite vtikač v vtičnico. Počakajte, da se vosek popolnoma stopi (navadno je potrebnih 18 do 25 minut, pozorno upoštevajte navodila priložena grelcu voska).

2. Pred nanosom voska na kožo, brez da bi izvlekli vložek iz grelca, potegnite valjček po čisti krpi, da vosek pride v stik s celotno površino valjčka in se le-ta lepo vrti.

3. Preverite, če je koža čista in suha. Nanesite vosek v čim tanjšem sloju in enakomerno na mesto, ki ga želite depilirati, v smeri rasti dlak, ob tem pa držite kožo dobro napeto.

4. Depilacijski trak položite na namazan del kože in ga nekajkrat podrgnite z roko.

5. Zgrabite konec traku in povlecite v nasprotni smeri rasti dlak, ob tem pa držite trak čim bližje in vzporedno s kožo. Isti depilacijski trak lahko uporabite večkrat, dokler zagotavlja dober oprijem. Po depilaciji odstranite morebitne sledi voska z s Strep robčki po depilaciji ali z blazinico namočeno v olivnem olju.

Odgovorna oseba (proizvajalec): Sodalco S.R.L., Viale Europa, 12, 26855 Lodi Vecchio LO, Italija

OPOZORILO: ne uporabljajte voska na krčnih žilah, materinih znamenjih, brazgotinah, vrezninah, ranah, opeklinah po sončenju. Svetujemo, da pred obsežnejšo depilacijo naredite preizkus na majhnem delu kože. Depilacijo pa nadaljujete šele po 24 urah, če niste opazili neželene reakcije. Če opazite kakršnokoli nenavadno reakcijo, odstranite vosek z robčkom ali z blazinico namočeno v olivno olje. Če se koža dalj časa ne bi pomirila, obiščite zdravnika. Pri prvi uporabi svetujemo da začnete z voskanjem na predelu nog. Svetujemo, da naenkrat ne depilirate kože večkrat na istem mestu. Takoj po depiliranju ne uporabite deodorantov, parfumov; depilirane kože takoj po depilaciji ne izpostavljajte soncu. Ne segrevajte refil kasete z voskom na plinu, v pečici ali v mikrovalovni pečici. Rdečica kože takoj po depilaciji je normalna, omilite jo lahko z uporabo kreme po depilaciji. Boljše rezultate depilacije dosežete,če kožo pred depilacijo temeljito očistite in osušite, najboljšo pa, če napravite »peeling« kože 24 ur pred depilacijo. Hranite izven dosega otrok. Preprečite stik z očmi. V primeru zaužitja obiščite zdravnika in mu pokažite izdelek.

 

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 19+19