3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

HYBRID NAIL POLISH UV/LED no 1110 #PEACH CAKE

Ultra sijoča in močno pigmentirana formula
5.99€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

POLYURETHANE ACRYLATE OLIGOMER, HYDROXYPROPYL METHACYLATE, HEMA, CI 60725, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE.

Ultra sijoča in močno pigmentirana formula laka za nohte nudi perfektno in sijočo manikuro z izjemno dolgo obstojnostjo. Lak na nohtih ustvari enakomeren in dolgo trajajoč sloj s čudovitim leskom. Manikura je odporna na abrazijo in lomljenje. Širok izbor barvnih odtenkov omogoča, da prav vsak najde svoj popoln odtenek za vsako priložnost. Izberi svoj najljubši odtenek že danes!

Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča na nohte nanesite sloj podlaka HYBRID BASE UV/LED. Morebiten višek odstranite s pomočjo palčke. Po nanosu podlak utrdite s pomočjo LED luči (30 sekund) ali s pomočjo UV luči (2 minuti). Nato nanesite željen odtenek barvnega laka in tudi tega utrdite s pomočjo LED luči (30 sekund) ali s pomočjo UV luči (2 minuti). Po nanosu barvnega laka za še daljšo obstojnost in lepši lesk priporočamo uporabo nadlaka HYBRID TOP COAT UV/LED, ki ga utrdite na enak način.

Pred vsakim nanosom laka priporočamo uporabo čistila - REVERS HYBRID CLEANER-ja, ki površino nohta razmasti in pripravi na nov sloj.

Odgovorna oseba (proizvajalec): REVERS COSMETICS Sp. z o.o., ul. Słowikowskiego 39A, 05-090 Raszyn, Poljska, reverscosmetics.pl

Izdelka ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi in ga hranite v temnem prostoru. Izogibajte se stiku z očmi. Sledite navodilom za uporabo. Hranite izven dosega otrok. V primeru stika z očmi, nemudoma sperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč. V primeru stika s kožo, temeljito sperite z vodo. Uporabljate v dobro prezračevanih prostorih. Ne uporabljajte na poškodovanih nohtih. V primeru rdečice na koži ali alergičnih reakcij, nemudoma prenehajte z uporabo izdelka in če je potrebno, poiščite zdravniško pomoč. Namenjeno samo za profesionalno uporabo.

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 18+19