3 strani 1 košarica
Prijava na e-novice
STL V okviru projekta Spletni trgovec leta 2014 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2014
Spletni trgovec leta 2015 V okviru projekta Spletni trgovec leta 2015 smo prejeli
priznanje Zanesljiv trgovec 2015
Brezplačna dostava nad 20€ Brezplačna dostava ob nakupu nad 20€
Prijava na e-novice
$product->name

Bell Hypoallergenic SOFT EYESHADOW BASE- tekoča podlaga za senčila

Hypoallergenic  podlaga za senčila Podlaga poudari bar...
5.09€

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu nad 20€
Če izdelek naročite do 13:00 (delavniki) ga prejmete že naslednji dan

ISODODECANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALINE WAX), CYLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TALC, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), METHYLMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, MICA, HYDRATED SILCA, PROPYLENE CARBONATE, ALUMINUM

Hypoallergenic  podlaga za senčila

Podlaga poudari barvo senčil za veke in podaljša njihovo obstojnost. Zaradi tekoče oblike je nanos podlage izredno preprost. Preprečuje bledenje senčila in nabiranje na pregibu veke.

Izdelki Hypoallergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči.

Če želite, da bodo vaša senčila obstojna čim dlje, je tekoča podlaga za senčilo za veke vaš prvi pripomoček. Hkrati boste tudi od senčila dosegli maksimalen učinek – dlje bo obstojno, posledično pa ga boste tudi manj porabili. Podlago nanesite na veko kot samostojni izdelek ali pa na že nanešeno podlago ( npr. puder ). Zaradi kremne teksture je nanos preprost, podlaga se lepo porazdeli po veki. Na podlago nato nanesite senčilo. Podlaga bo preprečila nabiranje senčila na pregibu veke.

Odgovorna oseba (proizvajalec): Bell PPHU Krzysztof Palyska, Ul. Graniczna 79G, 05-410 Jozefow, Poljska, www.bell.com.pl/en

Komentarji

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Prosim rešite enačbo: 2+4